Kies het zeilarrangement dat bij je past!

Vanaf het water ziet de wereld er heel anders uit

Ahoi! Houd je ook van water, de wind door de haren en de warme zon op je gezicht? Tenminste eenmaal in je leven moet je eens gezeild hebben. Als het zeilen je hart eenmaal heeft veroverd, dan kun je niet wachten tot aan de volgende reis!

Wat maakt zeilen een onvergetelijke ervaring?

Tijdens de zeilreis waan je je in een compleet andere wereld. Vanaf het water ziet alles er namelijk anders uit en door de zonnestralen die op het water schitteren kan het soms lijken alsof je door de Bahama’s vaart. Je bereikt plekken waar je anders niet kunt komen en zeilen geeft een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid. Een historische Klipper geeft een extra dimensie aan zeilen, dankzij de sfeer uit de vorige eeuw. Zie je al voor je hoe de bemanning in vroegere tijden de zeilen hees?

Zeilarrangementen voor iedereen

Kun je niet wachten om aan boord te stappen? Je hebt de keuze uit verschillende zeilreizen en drie verschillende historische Klippers, elk met hun eigen charme. Wil je een middag varen of een hele week? Je kunt samen met je partner, gezin of groep zeilen. Ook voor bedrijfsuitjes of teambuilding activiteiten biedt een historische Klipper alles om de collega’s beter te leren kennen. Bekijk hieronder het aanbod.

Zeilarrangementen voor Groepen

Samen op weg naar de horizon, gezellig aan dek in de kuip en genieten van weer en wind.