Wat is er avontuurlijker dan zeilen met een klipper?

Een geweldig familie uitje om nooit te vergeten

Ontdek de charme van een historische klipper tijdens een weekend zeilen met de hele familie!

Een familie uitje moet leuk en vooral gezellig zijn, maar er mag ook genoeg te beleven zijn voor jong en oud! Het kan elk jaar weer een uitdaging zijn om een origineel familie uitje te vinden. Wat zeg je daarom van een weekend zeilen over de Waddenzee en de eilanden ontdekken? Lijkt u dit geweldig? Lees dan zeker verder. 

Tijdens familie uitje zeilen 

Op vrijdagavond vanaf 20.00 uur stapt u samen met de familie aan boord van een historische klipper. Zodra u aan boord bent dan voelt u zich al snel thuis dankzij het warme ontvangst van de bemanning en de sfeervolle inrichting van het schip. Nadat allen gesetteld zijn in de hutten, wordt samen met de schipper de vaarroute besproken voor het weekend. Willt u varen naar Terschelling, Vlieland of juist naar Texel? Het kan allemaal!

Nadat allen uitgerust wakker zijn geworden en uitgebreid hebben ontbeten in de salon dan worden de zeilen gehesen en gaat de reis écht beginnen. De schipper zet de koers uit naar één van de eilanden van jullie keuze. Op het eiland bent u helemaal vrij om een eigen plan te maken en avonturen te beleven. Wilt u wandelen in prachtige natuurgebieden, een uitgebreide fietstocht maken of ontelbaar veel mooie plekjes van het eiland ontdekken?

Eten & drinken

Het is mogelijk om alleen het schip met de bemanning te huren en zelf te zorgen voor het eten en drinken. Zeker als u graag zelf wilt kokkerellen en de lekkerste gerechten op tafel zetten dan is dit zeer leuk om te doen. De kombuis heeft alles in huis zodat u ook voor grote groepen kunt koken. Een tweede optie is om de boodschappen op voorhand bij ons te bestellen, zodat u hier verder geen rekening mee hoeft te houden. Alles staat dan al voor u klaar bij aankomst. Een derde mogelijkheid is een compleet verzorgde catering aan boord. Het is dan aantrekkelijker om een arrangement te kiezen.

Slaapplaats

U overnacht in een comfortabele 2- of 4-persoons hut. De bedden zijn voorzien van dekbedden.

Aantal personen

Een weekend zeilen voor groepen is mogelijk vanaf 20 personen en tot 32 personen.

Prijzen

Een weekend zeilen met de hele familie is al mogelijk vanaf €122,- per persoon bij een vol schip. Dit is zonder catering. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het zeilweekend voor groepen of direct reserveren? Kies dan een schip en de datum van vertrek op de reserveringspagina.

Weekend groepsarrangement

Speciaal voor groepsreizen:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Meer informatie!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!