Prachtige zeiltocht

richting Terschelling,

Maak het uzelf zo comfortabel mogelijk tijdens de Berenloop op Terschelling!

4-5-6 november 2022

Zondag 6 november 2022 vindt de Berenloop Marathon plaats op Terschelling. Voor veel lopers vormt de Berenloop een vast onderdeel van hun loopkalender. Het fraaie maar zware parcours, de enthousiaste vrijwilligers en de aanmoedigingen onderweg zorgen voor een fantastisch hardloopspektakel. Bovendien is de Berenloop de perfecte aanleiding voor een sportief en ontspannen weekendje Terschelling.

Een warme douche, overheerlijk diner en comfortabel bed staan voor u klaar aan boord van de Passaat. Combineer een prachtige zeiltocht met de Berenloop.

De tocht

Op vrijdag 4 bent u vanaf 20 uur welkom aan boord van het schip. U wordt hartelijk ontvangen door de bemanning met een drankje & hapjes. De volgende ochtend  rond 9 uur  er wordt er uitgevaren en het schip maakt een prachtige zeiltocht richting Terschelling, waar u in de loop van de middag afmeert. U kunt dan van boord om te genieten van het eiland, maar u mag ook lekker warm aan boord blijven. Op zondag wordt er ontbeten aan boord en daarna is het tijd om te beginnen aan de Berenloop. Na de Berenloop vertrekt het schip uiterlijk om 18:00 uur weer richting Harlingen.

Slaapplaats

We bieden u een slaapplaats in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoekenset liggen voor u klaar.

Catering

Bij het Berenloop arrangement zit volledige catering inbegrepen. Op zaterdagochtend wordt u voorzien van koffie en gebak. ’s Middags krijgt u een lekkere lunch aan boord. ’s Avonds wordt het diner verzorgd door de scheepskok. Op zondag krijgt u een stevig ontbijt en een lunchpakket om mee te nemen naar de Berenloop. ’s Avonds, na afloop van de Berenloop, staat er aan boord een stamppotmaaltijd voor u klaar. U wordt alle dagen voorzien van koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, bier en wijn.

Aankomst en vertrek

Op vrijdag bent u vanaf 20:00 uur welkom aan boord.
Het schip vertrekt zaterdag om 09:00 uur richting Terschelling.
Zondagavond vertrekt het schip na de Berenloop weer richting Harlingen waar u ’s avonds uiterlijk tegen 22:00 uur afmeert.

Prijs

De prijs van het Berenloop arrangement bedraagt €265,00 per persoon.

Prijs is inclusief;

  • 2x overnachting aan boord van de Passaat
  • Beddengoed en handdoekenset
  • 2x ontbijt
  • 2x lunch
  • 2x diner
  • Koffie, thee, fris, wijn & bier.

Alles over de Berenloop

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren op parkeerterrein Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €7,- per dag. Let op: Deze parkeerplaats sluit om 20:30

Een tweede mogelijkheid is parkeren op het langparkeerterrein P1. Let op: Deze parkeerplaats sluit om 20:30

Het adres van de parkeerplaats Harlingen P1:
Skieppedykje 1
8872 NA Midlum

Harlingen P1 geopend:
Maandag van 07.00 tot 20.30
Dinsdag t/m zondag van 07.15 tot 20.30

Tarief:
Per kalenderdag € 7,00

Pendeldienst vanaf P1
Per persoon €1,50

Voor elektrische auto’s zijn 4 oplaadpunten beschikbaar.

Kan ik reserveren ?
Nee, reserveren voor een parkeerplaats is niet mogelijk. Er is voldoende plaats om u auto te parkeren.

Hier reserveren als opstapper!