Beleef de herfstvakantie op het water

aan boord van het zeilschip

In de herfstvakantie zeilen op het Wad!

Reis voor iedereen op de Passaat

Beleef in de herfstvakantie een paar heerlijke dagen aan boord van de klipper. Onder leiding van de vaste bemanning vaar je naar drie prachtige eilanden Texel, Ameland, Terschelling of Vlieland.

De tocht

Op zondagavond vanaf 21 uur word je verwacht in de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. Je overnacht aan boord en de volgende dag vaart het schip het Wad op richting één van de Waddeneilanden.
In vijf dagen zeil je naar drie eilanden, je overnacht bij gunstig tij en rustig weer op het Wad, je gaat een keer droogvallen en kijken wat er leeft op de bodem van de zee. In oktober is de Waddenzee het foerageergebied van duizenden trekvogels, grote zwermen vogels zie je over het water scheren op zoek naar een lekker visje. Neem je verrekijker mee! Op de laatste dag vaar je terug naar Harlingen waar het schip in de loop van de middag afmeert in de Nieuwe Willemshaven.

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. De bedden zijn voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut.

Catering

Het Arrangement Herfstvakantie van Zonnewind Zeilreizen is inclusief eten & drinken. Je hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen krijg je ontbijt, lunch en diner, de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de gehele reis inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Aantal deelnemers

In de herfstvakantie zeilen met een groep vrienden of met je familie? Het minimale aantal passagiers is dan 15 personen per schip. Stel je zelf de groep samen, dan is dit arrangement ook te boeken voor elke zelfgekozen periode van vijf dagen.

Ga naar Reserveren groepsreizen en kijk welk schip er nog vrij is in de zelf gekozen periode.

Herfstvakantie voor meezeilers

Houd je van zeilen? Kom dan in oktober meezeilen en genieten van de indrukwekkende herfstluchten en zie de vele vogels over het wad trekken.

Herfstvakantie 22 -27 oktober

PASSAAT
Aan boord zondag 22 oktober 21 uur
Van boord vrijdag 27 oktober 15 uur

Maandagochtend vertrekt het schip na het ontbijt vanuit de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. Op vrijdagmiddag meer je om 15:00 uur weer af in Harlingen.

Prijs

De prijs van het Herfstvakantie Arrangement  bedraagt €531 voor volwassenen, teeners € 354  en €265,50 voor kinderen t/m 12 jaar. ( alles inclusief)

Toeslag 1 persoon in 2persoonshut €36 per nacht
Toeslag 2 personen in 4persoosnhut ( 2 lage bedden) €72 per nacht
optioneel: paardrijden op Vlieland en Terschelling, apart betalen.

Parkeren

Het parkeerterrein Westerzeedijk 8862 RX. U dient hier 24 uur van te voren te reserveren

Een tweede mogelijkheid is parkeren op het langparkeerterrein P1.

Het adres van de parkeerplaats Harlingen P1:
Skieppedykje 1
8872 NA Midlum

Harlingen P1 geopend:
Maandag van 07.00 tot 20.30
Dinsdag t/m zondag van 07.15 tot 20.30

Tarief:
Per kalenderdag € 7,00

Pendeldienst vanaf P1
Per persoon €1,50

Voor elektrische auto’s zijn 4 oplaadpunten beschikbaar.

 

 

Kijk voor de keuze van het schip

WIl je met je familie een hut boeken?