Even er tussenuit met familie, vrienden of collega's

Zeil over de Waddenzee of het IJsselmeer

Een dagtocht zeilen op de Waddenzee, gaat u mee?

Een dagje genieten op de Waddenzee is ook fijn. U hoeft niet altijd een langere periode te zeilen op de Waddenzee om het gevoel te hebben om er even ’tussenuit’ te zijn. Daarom is een middag of een hele dag zeilen onwijs leuk om te organiseren voor uw vrienden, familie of collega’s! Ontdek de vele mogelijkheden van een dagje zeilen op de Waddenzee.

Zeilen op de Waddenzee met groepen

Wat is er leuker dan met z’n alleen genieten op een historische klipper? De zee op en genieten van gezelligheid aan boord? Precies, daar kan weinig tegenop. Zeker bij het mooie voorjaarsweer is het echt zalig kunnen we u uit ervaring vertellen. Tijdens de zeilreis heeft u het hele schip voor uw eigen groep, dat is natuurlijk wel zo leuk! De dagarrangementen die wij aanbieden zijn inclusief catering, maar u kunt ook alleen het schip en de bemanning afhuren.

Catering aan boord

Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd want u weet misschien wel wat ze zeggen; zeelucht maakt hongerig. Daarom zijn onze arrangementen inclusief catering. Maar hoe u dat wilt invullen is helemaal aan u. Gaat u voor een uitgebreide lunch inclusief drankjes of voor een combinatie met een drie-gangen-diner? Beide gevallen zijn bespreekbaar en het is mogelijk om vooraf al te kiezen welke gerechten er geserveerd gaan worden.

Een middagje zeilen over het IJsselmeer

Wilt u echter maar een paar uren zeilen met een groep? Het IJsselmeer is ook een prachtig vaargebied waar u urenlang kunt zeilen. Dit is ook een aanrader voor een bedrijfsuitje. Een paar uren zeilen over het IJsselmeer onder het genot van een hapje, een drankje en een heerlijke lunch. Als afsluiter zet de kok de barbecue aan met diverse soorten vlees en salades. Lees meer over een middagje zeilen.

Bezoek aan Afsluitdijk Wadden Center

Sinds maart 2018 is er een nieuw Wadden Centrum geopend in Cornwerderzand. Het centrum biedt een totaalbeleving over Unesco Werelderfgoed Waddenzee, het IJsselmeergebied, de Afsluitdijk en de unieke vismigratierivier. Tijdens de dagtochten en middagtochten bestaat de mogelijkheid om het Wadden Center te bezoeken.

Hoe reserveert u een zeilreis?

Voor een middag zeilen of een dagtocht zeilen op de Waddenzee kunt u eenvoudig in het reserveringsoverzicht een datum kiezen. Selecteer eerst een klipper en vervolgens komen de opties tevoorschijn. Het reserveren is daarna snel gedaan. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons dan zeker weten, want we denken graag met u mee zodat het een geweldige dag wordt!

Parkeren

Op de Willemshaven is voor dagparkeren een betaald parkeerterrein ingericht.
Dagtarief €2,-

Benieuwd naar de arrangementen? Maak hieronder uw keuze voor meer informatie en kom een dagje zeilen!

Middagarrangement

Dagarrangementen