Zomerzwerftocht

voor volwassenen

 

Stap aan boord van de Poseidon en maak een Zwerftocht over de Waddenzee.

In 2018 is de zwerftocht voor volwassenen gepland van 28 juli-3 augustus, aansluitend de finish Tall Ships Races Harlingen.
Boek een hut en beleef het!

De Poseidon vaart over het Wad en zeilt Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland aan. Verken de eilanden en ervaar hoe het is om droog te vallen op het Wad.

De tocht

Op 28 juli  ben je vanaf 10 uur welkom aan boord. Een uurtje later vaart het schip de haven uit en zet koers richting één van de Waddeneilanden. Dagenlang zwerf je over het Wad en geniet van de prachtige eilanden. Eén dag wordt er niet gezeild en kun je de dag naar eigen inzicht besteden op een mooi Waddeneiland. Op vrijdagmiddag meer je rond 15 uur weer af in Harlingen.

Slaapplaats

Je kunt kiezen voor een 2- of 4-persoonshut. De hutten zijn voorzien van beddengoed en handdoekensets.

Catering

Bij de Zomer Zwerftocht is volledige catering inbegrepen. Elke dag wordt er ontbijt, lunch en diner geserveerd. Verder is er onbeperkt toegang tot koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, vruchtensap, bier en wijn. De kok houdt natuurlijk rekening met speciale wensen en diëten, dit bij boeking graag aangeven.

Aankomst en vertrek

Op zaterdag 10 uur ben je welkom aan boord van het schip in de Willemshaven in Harlingen. Om 11 uur vertrekt het schip. Op vrijdag om 15 uur meert het schip weer af in Harlingen.
Woon je ver weg of houd je niet zo van vroeg opstaan? Het is mogelijk om op vrijdagavond al aan boord van de klipper te overnachten. De overnachting inclusief ontbijt kost €30,- per persoon.  Vanaf 21 uur ben je welkom aan boord van het schip.

Prijs

De kosten voor de Zomer Zwerftocht 2018 bedragen €588,- per persoon all-in.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag.
Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Als groepsarrangement boeken?

Ook op zomerzwerftocht? Als individueel?

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis