Ontdek zeilen op de Waddenzee

All inclusive zeilreizen voor groepen en 'meezeilers'

Kent u de geheimen van zeilen op de Waddenzee? Weet u de verborgen plekjes van de Waddeneilanden te vinden? Houdt u van vrijheid, gezelligheid en wilt u al deze vragen met ‘ja’ kunnen beantwoorden? Dan is een zeilreis voor u een onvergetelijk avontuur.

Wat is er zo mooi aan zeilen?

Zeilen op de Waddenzee is een spektakel. De wereld ziet er heel anders uit vanaf het water. Na elke regenbui of zonnestraal verandert namelijk het landschap en dat geeft een schitterend uitzicht vanaf het schip. De frisse wind door uw haren en de zon op uw gezicht geeft u een warm gevoel van binnen. Een historische klipper is extra speciaal want u waant zich even terug in de tijd, maar wel met moderne comfort aan boord. Elke zeilreis is ook totaal anders omdat men nooit kan voorspellen hoe de reis zal gaan. Zo veranderlijk als het weer. Maar één ding is zeker: als zeilen eenmaal in uw hart zit, dan wilt u niet meer zonder.

Hoe lang duurt een zeilreis?

Het fijne aan zeilen is dat u een korte of een lange zeilreis kunt kiezen. Wilt u eens ervaren hoe zeilen op de Waddenzee in zijn werk gaat, dan kunt u een middag of een weekend mee aan boord. Tijdens een weekend varen ontdekt u ook twee verschillende Waddeneilanden. Bij gunstig weer is het zelfs mogelijk om het droogvallen te ervaren, waardoor u kilometers lang kunt wandelen op het Wad. Voor de ‘echte’ ervaring kunt u een week mee zeilen. Dit kan als ‘meezeiler’ en als groepsreis met uw familie, vrienden of collega’s. Alle zeilarrangementen zijn all inclusive, waardoor u zich niet druk hoeft te maken om eten of drinken. Kinderen vinden zeilen ook een groot avontuur en ze zijn daarom ook van harte welkom aan boord. Er zijn speciale zeilreizen voor ouders met (kleine) kinderen.

Kan ik ook alleen een schip huren?

Het is zeker mogelijk om een schip met bemanning te huren. U verzorgt dan zelf het eten en drinken. Dit is aan te raden als u met een grote groep gaat zeilen. Het is gezellig om dan zelf in de kombuis te kokkerellen. U bepaalt dan met de schipper waar de zeilreis naartoe gaat. Dit kan de Waddenzee zijn, maar ook het IJsselmeer behoort tot de mogelijkheden.

Hoe kan ik reserveren?

U kunt in het overzicht van alle zeilreizen bekijken welk arrangement het beste bij u past. Vervolgens selecteert u een datum in het reserveringsoverzicht. Wilt u alleen een schip huren voor een groepsreis en staat de gewenste datum niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op voor het afstemmen van een datum. Er valt (bijna) altijd wel mouw aan te passen.

Aantal passagiers & prijs

Het minimale aantal passagiers voor een zeilweek is 20 personen en maximaal 32 personen. Heeft u een kleine familie, maar wilt u wel met z’n allen zeilen?  Kies dan voor een individuele zeilreis die perfect bij u past.