Ontsnap aan de hectiek van het alledaagse leven

aan boord van één van de indrukwekkende klippers.

Overnachten met familie, vrienden of collega’s op het water

Wil je eens een bijzondere overnachting meemaken op het water? Waan je dan terug in de tijd, aan boord van een historische klipper. In de zomermaanden varen de klippers uit naar de Waddeneilanden en in de wintermaanden zijn ze omgetoverd tot een hotel op het water in Groningen. De klippers zijn ideaal voor kleine of grote groepen. Lees zeker verder, want dit is een unieke ervaring om ooit eens te hebben meegemaakt!

Wegdromen op een schip

De klippers liggen vanaf halverwege november tot maart in hartje Groningen, de perfecte uitvalbasis voor een dagje of een weekendje weg in de stad. De klipper is van alle gemakken voorzien en de slaaphutten zijn knus en comfortabel, waardoor u zich snel thuis voelt. Kom in de avond nog even gezellig bij elkaar in de salon om onder het genot van een hapje en een drankje alle belevenissen van de dag door te spreken of om gewoon lekker te kletsen. Daarna is het tijd om heerlijk weg te dromen!

Groepsaccommodatie in Groningen

Een privéschip voor de hele familie, vrienden of collega’s? Overnachten in een historische klipper is mogelijk voor groepen tot 24 personen, maar ook met een kleinere groep kun je aan boord prima vertoeven.  De overnachting is inclusief ontbijt, maar als je zelf een ontbijt wilt maken dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Wil je een groepsaccommodatie boeken dan is dit al mogelijk vanaf €36,- per persoon.

Data & reserveren 

Je kunt zelf aangeven op welke datum je wilt overnachten en met hoeveel personen. Wil je meer weten over de klippers, de tarieven of wil je direct online reserveren? Klik dan verder voor meer informatie over groepsaccommodatie in Groningen.

Parkeren

Je kunt met de auto naar het schip komen om de bagage en eventuele boodschappen te brengen. Vervolgens kun je met de schipper overleggen waar het beste geparkeerd kan worden. Dit is afhankelijk van de aankomsttijd.