Zoekt u een vergaderlocatie in Friesland?

Vergader aan boord van een historische klipper

Vergaderen op een schip in Friesland is…

Origineel, inspirerend, verfrissend en avontuurlijk. Bent u het beu om in ‘standaard’ vergaderzalen klanten of relaties te ontvangen en wilt u weleens van koers veranderen? Vergader dan aan boord van een historische klipper en vaar over de Waddenzee. Want goede ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder vindt u alle informatie over het vergaderen op een schip in Friesland.

Een historische klipper als vergaderlocatie

Bij het zoeken naar een vergaderlocatie dan komt een schip wellicht niet als eerste bij u op. Een historische klipper heeft veel charme en biedt allerlei mogelijkheden om groepen mensen te ontvangen. Er kan in de salon worden vergaderd en aan dek kunnen ook activiteiten plaatsvinden. Tijdens de vergadering kan ervoor worden gekozen om in de haven te blijven of om een rondje over de Waddenzee te gaan varen. Er is altijd een mogelijkheid om binnen en buiten met elkaar te combineren. Grote kans dat de zeelucht en de prachtige omgeving je weleens op hele goede ideeën kan brengen!

Samenwerken aan boord

Ter afwisseling van de vergadering kan er ook een samenwerkingselement aan worden toegevoegd. Op een historische klipper moet je goed samenwerken, want anders komt er geen wind in de zeilen. De zeelucht en de fysieke inspanning zorgen ervoor dat men weer scherp is tijdens het vervolg van de vergadering.

Catering aan boord

Tijdens een vergadering wil je natuurlijk dat alles tip top geregeld is. Daarom zorgen we ervoor dat de catering aan boord precies wordt afgestemd op uw wensen. U kunt ervoor kiezen om een buffet te serveren, maar het mag ook bij alleen hapjes en drankjes blijven. Bij het bereiden van de buffetten houden we rekening met specifieke (vegetarische) wensen. Geef uw wensen aan ons door, we denken graag met u mee.

Bent u al enthousiast geworden en wilt u meer weten over de beschikbaarheid en prijzen? Bekijk dan de pagina over de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!