Waddenzee zeiltocht

ZomerZwerftocht voor families

Stap aan boord van de klipper en maak een FamilieZwerftocht over de Waddenzee.

De Zwerftocht voor families is aangepast aan de situatie die voortvloeit uit de maatregelen van de RIVM.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen aan boord beschikbaar.

De Passaat mag 4 gezinnen meenemen.
Er is daardoor veel ruimte en veel vrijheid op het schip.

We bieden deze Zwerftocht aan op de Passaat. Protocol aan boord.

De Passaat vaart over het Wad en we zeilen Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland aan. Verken de eilanden en ervaar hoe het is om droog te vallen op het Wad. Boek een hut en beleef het!

De tocht

Passaat

Op de eerste dag ben je vanaf 10 uur welkom aan boord van de klipper Passaat. Een uurtje later vaart het schip de haven uit en zet koers richting één van de Waddeneilanden. Dagenlang zwerf je over het Wad en geniet van de prachtige eilanden. Op de laatste dag meert het zeilschip rond 15:00 uur weer af in Harlingen.

Slaapplaats

Je kunt kiezen voor een 2- of 4-persoonshut. De bedden in de hutten zijn voorzien van compleet beddengoed en de handdoekensets liggen klaar in de hut.

Catering

Bij de Familiezeilweek is volledige catering inbegrepen. Je krijgt elke dag ontbijt, lunch en diner. Op de dag van vertrek, is er geen ontbijt. Verder heeft ieder onbeperkt toegang tot koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, vruchtensap, bier en wijn. De kok houdt natuurlijk rekening met kinderen aan boord. Er worden kindvriendelijke maaltijden bereid. De kombuis is het terrein van de kok en is afgesloten voor de gasten.

Aankomst en vertrek

Passaat

Op de eerste dag vanaf 10 uur welkom aan boord van het schip Passaat, in de Nieuwe Willemshaven in Harlingen 8862 PK. Om 11 uur vertrekt het schip. Op de laatste dag om 15 uur meert het schip weer af in Harlingen.

Data Zomer 2020

aan boord 17 augustus 10 uur- van boord 21 augustus 15 uur ( vol)
aan boord 24 augustus 10 uur- van boord 28 augustus 15 uur
Prijs midweek: € 535 volwassene, kind < 12 jaar € 267,50

Woon je ver weg of houd je niet zo van vroeg opstaan? Het is mogelijk om op de avond voor afvaart al aan boord van de klipper te overnachten. De overnachting inclusief ontbijt kost €30 per persoon. Tieners van 13 – 16 jaar betalen € 20 per persoon.
Kinderen t/m 12 jaar betalen €15 voor de voorovernachting met ontbijt. Vanaf 21 uur is ieder welkom aan boord van het schip.

Prijs

De kosten voor de Familiezwerftocht bedragen €725 per persoon.
De kosten voor tieners van 13- 16 jaar bedragen € 483 per persoon.
De kosten voor kinderen t/m 12 jaar bedragen €362,50 per persoon.

Bij boeking graag de namen en leeftijden van de kinderen doorgeven, we boeken kinderen in dezelfde leeftijdscategorie zoveel mogelijk bij elkaar.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €7 per dag. Reserveren: e. parkeren@bds-harlingen.nl

Voor groepen

Met je gezin een hut boeken