Elke klipper heeft een eigen verhaal

Ontdek het en geniet met volle teugen van je welverdiende zeilvakantie

Laat je betoveren door de charme van een historische klipper tijdens een zeilvakantie!

Heb je weleens een zeilvakantie op een historische klipper meegemaakt? Het is echt een aanrader voor een onvergetelijke tijd. Waarom? Zo’n prachtig schip heeft ontzettend veel charme en je waant je even terug in de tijd. De hele zeilvakantie wordt tot in de puntjes voor je verzorgd, zodat je helemaal tot rust komt en kunt genieten van de reis die voor je ligt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een zeilvakantie in Nederland? Lees dan zeker verder!

Elke klipper heeft een eigen verhaal 

De klippers zijn meer dan een eeuw oud en hebben al vele zeemijlen afgelegd. In het verre verleden werden de klippers ingezet als vrachtschepen voor de binnenvaart, maar in de jaren negentig werden ze omgebouwd tot passagiersschepen. Sindsdien genieten elk seizoen weer honderden passagiers van een onvergetelijke zeilervaring.  Achter elke klipper schuilt een verhaal die ver terug in de tijd gaat. Het zeilen met een klipper is heel comfortabel en avontuurlijk want vanaf de Waddenzee of het IJsselmeer ziet de wereld er heel anders uit. Na elke zonnestraal of regenbui verandert het uitzicht en onderweg geniet je volop van de flora en fauna. Kies je voor een zeilvakantie op de Waddenzee? Dan ervaar je ook het droogvallen, wat een hele bijzondere ervaring is.

Zeilvakantie met z’n tweeën of het hele gezin

Een zeilvakantie met z’n tweeën, het gezin of met de hele familie? Het is allemaal mogelijk! We organiseren elk seizoen weer korte zeilreizen en langere zeilvakanties op de Waddenzee of het IJsselmeer. De langere individuele zeilvakanties zijn te boeken in de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie. Er zit dus vast en zeker een geschikte zeilvakantie of zeilweekend voor je tussen. Wil je met een groep zeilen? Daar vind je hiernaast meer over.


Groepsarrangementen

Een zeilvakantie met de hele familie of met vrienden? Dit is mogelijk voor een week, midweek of een weekend. Het hele schip is dan speciaal gereserveerd voor de hele groep en jullie bepalen zelf waar de reis naartoe gaat. Daarnaast is het ook mogelijk om de catering te laten verzorgen of dat je zelf het eten en drinken verzorgd. Wil je meer weten over de groepsarrangementen, neem dan zeker een kijkje.

Meer weten over een zeilvakantie in Nederland?

Tijdens je welverdiende zeilvakantie kun je optimaal genieten van de prachtige natuur, het avontuurlijke aspect van het zeilen en de gezelligheid aan boord.  Wil je meer weten over de arrangementen voor individuele zeilvakanties of groepsreizen? Bekijk dan het overzicht voor individuele reizen en voor groepen het  arrangementenoverzicht of neem gerust contact met ons op voor andere wensen.

Individuele zeilreizen

Speciaal voor groepsreizen:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Opstappersreizen

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren