Een weekendje zeilen over de Waddenzee

Laat even alles achter je en geniet!

In het dagelijkse leven zijn we druk met van alles en dat vaak ook nog eens allemaal tegelijkertijd. Heeft u de behoefte om uit de dagelijkse sleur te komen en een weekend lang te genieten? Kom dan een weekendje zeilen over de Waddenzee, daar knapt u pas echt van op! Wilt u meer weten over een weekendje zeilen Waddenzee met een historische klipper? Dan bent u bij Zonnewind aan het juiste (web)adres!

Laat uw zorgen wegdrijven

Dit kunt u letterlijk en figuurlijk nemen. Tijdens het zeilen krijgt u een hele andere mindset, want u heeft namelijk het gevoel dat u alle zorgen even achter u laat en weg vaart. Dit is in feite natuurlijk ook zo want u komt in een hele andere omgeving terecht en het is echt waar, vanaf het water ziet de wereld er heel anders uit. Aan boord ontmoet u allerlei andere gezellige mensen die ook toe zijn aan een weekend vol plezier en ontspanning.

Een bezoek aan Waddeneilanden

Tijdens de zeilreis ontdekt u de pracht en praal van de flora en fauna. Zeker in het voorjaar ziet u veel vogels broeden en in de zomer geniet u van een zeehonden populatie die heerlijk aan het zonnen is. Tijdens een weekendje zeilen over de Waddenzee bezoekt u ook Texel, Terschelling of Vlieland. De eilanden hebben allemaal hun eigen geheimen en bezienswaardigheden die u zeker moet ontdekken.

Weekendje zeilen met een groep

Wat ook leuk is aan zeilen met een klipper? Het hele schip afhuren voor een weekend (of langer) zeilen met uw familie, vrienden of collega’s. U bepaalt dan samen met de schipper waar de zeilreis naartoe gaat en dat is wel zo leuk! U kunt dan kiezen voor een all inclusive zeilreis inclusief eten en drinken aan boord, of u kunt zelf gaan koken. Zelf koken is ook heel geschikt om met een groep te doen. De kombuis is van alle gemakken voorzien om heerlijke gerechten op tafel te kunnen zetten. Een weekend zeilen met een groep is al mogelijk vanaf 20 personen en ook (kleine) kinderen zijn van harte welkom aan boord. Wilt u meer weten over groepsreizen? Bekijk dan de arrangementen en mogelijkheden.

Waarom zeilen met Zonnewind?

Elke zeilreis is uniek en het is onze wens om iedere passagier te laten genieten van alles wat de Waddenzee of het IJsselmeer te bieden heeft. Onze zeilreizen worden op een informele wijze georganiseerd, waardoor u zich snel op uw gemak voelt. Heeft u speciale wensen omtrent de zeilreis? Leg het aan ons voor en we denken op allerlei fronten met u mee.

Meer informatie & reserveren?
Wilt u meer weten over opstappersreizen of groepsreizen? Bekijk dan de arrangementen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wilt u direct bekijken welk weekend beschikbaar is? Reserveer dan alvast uw reis!

Weekend voor opstappers

Speciaal voor groepsreizen:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Direct reserveren!