Geniet van de heerlijke buitenlucht

Een middag aan boord van een indrukwekkende Klipper!

Een middag zeilen op de Waddenzee met familie, vrienden of collega’s.

Stap aan boord van de Aldebaran een zeil een middag op de Waddenzee. Geniet van een prachtige zeiltocht en sluit de dag af met een overheerlijke barbecue! Wilt u een teambuilding dag organiseren voor uw medewerkers? Combineer dan een vergadering in de ochtend met een middag zeilen!

De tocht

U wordt ontvangen door de bemanning van de Aldebaran met een heerlijke kopje koffie of thee met cake of een kruidkoek. De schipper vertelt over het reilen en zeilen van het schip en zal het programma van de middag verder gaan toelichten. We hijsen gezamenlijk de zeilen en kiezen het ruime sop. Rond 13.00 uur serveert de kok een smakelijke lunch van streekproducten, bestaande uit drie zachte broodjes met kaas- vleesbeleg, tonijnsalade, garnituur, vers fruit, koffie, thee, melk en karnemelk. Omstreeks  15.30 uur serveren we een borrelgarnituur vanaf de schaal. Hier vindt u smakelijke kleine hapjes zoals kaas, ambachtelijke slagers grillworst, olijven en nootjes. Om 17.00 uur zit de zeiltocht er alweer op en gaat de Aldebaran voor anker op een beschutte plaats. U kunt dan genieten van een overheerlijke barbecue met diverse soorten vlees en salades. Om 19.00 uur varen we de haven in onder het genot van een kopje koffie en thee en sluiten we gezamenlijk de zeiltocht af!

Catering

Het middagarrangement van Zonnewind Zeilreizen is inclusief eten en exclusief drankjes uit de nationale bar. Hiervoor kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:
– Turven, waarbij het verbruik na afloop wordt berekend
– Afkoop drankjes voor €21,- per persoon
Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

 Afsluitdijk Wadden Center

Tijdens het middagarrangement bestaat er de mogelijkheid om even van boord af te gaan. Recentelijk is het Afsluitdijk Wadden Center geopend en daar kunnen we met de klipper naartoe zeilen. Een fijne invulling om meer te weten te komen over het Waddengebied, de Afsluitdijk en de unieke vismigratierivier van de Waddenzee naar het IJsselmeer.

Data:

U kunt zelf aangeven op welke datum u een middagarrangement wilt reserveren en met welke klipper u wilt zeilen. Wij kijken dan of het zeilschip van uw keus beschikbaar is. 

Aankomst en vertrek

U stapt om 12 uur aan boord van het schip in de Willemshaven in Harlingen. 

Prijs

De prijs van het Middagarrangement is afhankelijk van het aantal personen tijdens de zeiltocht.

Bij een aantal van 20-29 personen bedraagt de prijs €114 per persoon.
Bij een aantal van 30-39 personen bedraagt de prijs €93 per persoon.
Vanaf 40 personen bedraagt de prijs €80 per persoon.

Parkeren

Op de Willemshaven is parkeergelegenheid binnen de parkeervakken, dagtarief €2.

Speciaal voor groepen:

Andere Arrangementen