Op een veilige manier vakantie vieren!

een geweldige vakantie op één van onze klippers

Veilig op vakantie!

Protocollen na 25 september 2021

Vanwege het coronavirus zijn er nog enkele maatregelen nodig, om onze gasten veilig mee te laten varen op één van onze historische klippers. Dankzij deze maatregelen is het mogelijk om een unieke reis bij ons te boeken.

U boekt een zeilreis in 2021

Bij boeking wordt de bevestiging van uw reis toegestuurd. De reis wordt onder voorbehoud geboekt. Mochten de maatregelen van de RIVM teruggeschroefd worden dan wordt uw reis kosteloos geannuleerd.

Heeft naar aanleiding van deze protocollen vragen? Neem dan snel contact met ons op!

Protocollen

Vanaf 25 september 2021
vervalt de 1,5 meter afstand vervalt en de coronatoegangspas (plus een ID) komt er voor in de plaats.
Dat betekent dat er vanaf 25 september weer met volle bezetting gevaren kan worden op dagtochten en meerdaagse tochten, dat de catering weer volop mogelijk is en dat er eigenlijk geen restricties meer zijn voor het uitvoeren van vaartochten in Nederland.

De nieuwe regels:
Kinderen onder de 13 hoeven geen coronatoegangspas te hebben.
Zeilen is een sport en als je alleen gaat zeilen met een groep, zonder horeca, dan hoef je géén coronatoegangspas te tonen ( je verzorgt je catering aan boord zelf)

Indien je een catering besteld via Zonnewind Zeilreizen of een Arrangement hebt geboekt, dan moet je de coronatoegangspas laten zien.

Bij boeking dient u de gegevens van de deelnemers van uw gezelschap door te geven: naam en e-mailadres van alle deelnemers van de reis.

Voor vertrek zelf controleren of er sprake is van ziekteverschijnselen zoals koorts, hoesten, benauwdheid. Indien u één van deze verschijnselen hebt: blijf thuis.

Met je gezin zeilen?

Als meezeiler een weekend of week zeilen?