Zeilen is een belevenis

Stap aan boord en vaar mee over de Waddenzee

Ontdek wat het zeilen met een klipper zo indrukwekkend maakt

Wat betekent zeilen voor u? Zeilen geeft iedereen een ander gevoel en dat maakt het een ervaring die voor iedereen weer anders is. De een zegt dat ze tijdens het zeilen zich helemaal kunnen loskoppelen van de dagelijkse sleur en de ander geniet van de gezelligheid aan boord en een compleet verzorgde reis. Al met al is zeilen een (ont)spannende ervaring omdat elke zeilreis weer anders is. Het is bovendien een ervaring die je bij blijft. Zeilen met een klipper daarentegen heeft iets extra’s. Klippers zijn historisch en beschikken over veel charme. Laat uw hart veroveren door het zeilen en lees hieronder hoe u dit in het ‘echt’ kunt meemaken.

Elke zeilreis is weer anders

Er staat een licht briesje, de zon houdt je lekker warm en ondertussen ziet u in de verte een eiland verschijnen. Het eiland komt steeds dichterbij en ondertussen verheugt u zich erop om haar mooiste plekken te bekijken. Na uw ontdekkingstocht komt u terug en staat er een uitgebreid diner op u te wachten. Niets moet, maar genieten mag wel. Soms kan het ook zo zijn dat de Waddenzee iets ruiger is door de wind, maar dat heeft ook zo zijn charmes want het zorgt voor wat meer avontuur. Na elke zonnestraal of regenbui ziet de wereld er vanaf het water heel anders uit. Dat moet u echt een keer ervaren!

Zeilen met een klipper is een belevenis voor jong en oud

‘Je bent zo oud als je je voelt’ en dat geldt ook voor zeilen. Iedereen kan mee aan boord, ook als u iets minder goed ter been bent. De kleinsten onder ons kunnen zich prima vermaken en genieten ook van het droogvallen, waarbij ze op zoek gaan naar kokkels. Er zijn speciale arrangementen voor ouders met kinderen, het is natuurlijk wel zo leuk als kinderen met elkaar kunnen spelen. We organiseren ook arrangementen voor alleen volwassenen, er is dus voor elk iets wils. Wilt u meer weten over de arrangementen? Neem dan een kijkje in ons aanbod.

Arrangementen voor meezeilers en groepen

Alleen of met z’n twee├źn een zeilreis over de Waddenzee maken? Dat kan met onze arrangementen voor meezeilers. Dit is ook ideaal voor het hele gezin. Voor groepen vanaf 20 personen is het een prachtige ervaring om met een klipper te gaan varen. Dit kan met uw familie, vrienden of collega’s zijn. Ook scholen zeilen regelmatig met ons mee.

All inclusive genieten van uw zeilreis

Of u nu een dag, weekend of week wilt varen, u kunt all inclusive genieten van uw zeilreis. Afhankelijk van de duur van de zeilreis serveren wij het ontbijt, lunch, diner en extra hapjes gedurende de dag. Wilt u met een groep zeilen dan is het zelfs mogelijk om alleen het schip en de bemanning te huren. U bepaalt dan waar de reis naartoe gaat en u kunt zelf kokkerellen in de kombuis.

Selecteer uw reis & reserveren

Het boeken van een zeilreis is snel en eenvoudig. In het het overzicht van onze arrangementen kunt u bepalen welke reis u wilt ervaren. In het reserveringsoverzicht kunt u vervolgens uw reis selecteren en uw gegeven ingeven. Wij gaan altijd vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw boeking en dan hoeft u alleen nog maar te genieten van uw zeilreis.