Vier de Meivakantie aan boord van de Poseidon

Een ontdekkingsreis voor het hele gezin!

Zoek je een onbezorgde vakantie voor het hele gezin in de meivakantie? Dan is zeilen met kinderen de perfecte keuze!

De Meivakantie zwerftocht vindt plaats van vrijdag 26 april t/m woensdag 1 mei 2019. Het is een ideale zeilreis voor kleine of grote families. Elk jaar weer is er veel belangstelling voor deze zeilreis. De reis is all-inclusive zodat je zorgeloos met je gezin kunt genieten van deze bijzondere reis en van je vakantie! Gedurende deze week vaar je met de historische Poseidon naar de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling of Ameland. De Waddeneilanden worden ook wel de parels van Noord Nederland genoemd en dat is niet voor niets! Geniet van de prachtige natuur die de eilanden te bieden hebben en ervaar de gezelligheid van de pittoreske dorpjes. Elk eiland heeft een eigen gezicht en cultuur en tijdens de reis ervaar je de verschillen en unieke kenmerken van de eilanden. Tijdens het bezoek aan de eilanden is het overal mogelijk om fietsen te huren om de ‘must sees’ in de omgeving te verkennen.

Ontdekken en spelen voor de kinderen

Ook voor de kleinsten onder ons is het zeilen een hele ontdekkingsreis! De Poseidon is een kindvriendelijk schip en ook de kok houdt rekening met kinderen aan boord. Tijdens de reis ontmoeten ze nieuwe speelkameraadjes en kunnen ze de hele dag onbezorgd ravotten. Je hoeft zeker niet te wachten totdat de kinderen groot genoeg zijn om te gaan zeilen, want zelfs peuters zijn welkom aan boord. Kinderen vanaf 6 jaar mogen meehelpen tijdens het zeilen en dit valt in de smaak want ze voelen zich dan even een ‘echte’ zeeman of piraat. Tijdens het droogvallen kunnen ze zwemmen, mosselen zoeken of krabbetjes vangen. Er is dus genoeg voor ze te beleven!

De schipper vertelt je graag over het reilen en zeilen van het schip, maar je mag ook ontspannen aan dek want je hebt tenslotte vakantie!

Een weekje zeilen met de hele familie? Bekijk de Zomerzwerftocht voor families of Meivakantie zwerftocht en boek jullie zeilreis!

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Kijk hier voor

de familiezwerftocht