Goede ideeën ontstaan aan boord

Netwerken in een inspirerende omgeving

Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren in Friesland voor uw collega’s, partners of klanten? Of organiseert u juist een netwerkborrel voor ondernemers en zoekt u een inspirerende omgeving? Kies dan voor een onvergetelijke zakelijke bijeenkomst op een varende historische klipper. Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Lees dan zeker verder!

Goede ideeën ontstaan op de Waddenzee

Zeelucht, de frisse wind door de haren en de horizon tegemoet varen. Zeilen geeft een gevoel van vrijheid en zelfs een paar uur varen draagt al bij aan de ervaring om er ‘even tussenuit’ te zijn.  Even helemaal weg uit de alledaagse drukte van het bedrijfsleven en zet een deur wagenwijd open voor creativiteit. Dat is ideaal voor zakelijke bijeenkomsten. Zeilen houdt het geheel ‘luchtig’ en brengt mensen met elkaar in contact, want desgewenst kan men ook voor een gedeelte van de bijeenkomst ervaren hoe het is om samen te werken op het schip.

Korte of lange zakelijke bijeenkomst organiseren in Friesland

Een korte of lange zakelijke bijeenkomst is mogelijk. Denkt u bij een korte bijeenkomst aan een aantal uren varen, waarbij u gebruik kunt maken van het hele schip. De salon leent zich uitstekend voor presentaties en netwerken, maar ook aan dek kunt u prima vertoeven met een hapje en een drankje terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Het schip vaart een aantal uren over het Wad en keert vervolgens weer terug naar de haven van Harlingen. Een langere zeilreis is geschikt als bedrijfsuitje of voor relaties waarin het zakelijke aspect en plezier met elkaar worden afgewisseld.

Eten & drinken aan boord

Bij een zakelijke bijeenkomst verzorgen wij ook het eten en drinken aan boord. Dit kan bijvoorbeeld een buffet zijn voor de gasten, maar ook alleen een hapje en een drankje is mogelijk. De klipper Aldebaran is voorzien van een grote keuken waardoor er voldoende ruimte is voor kleine en grote buffetten. Bij het maken van de buffetten houden we ook rekening met eventuele vegetarische wensen. Wilt u een korte bijeenkomst organiseren, dan is het ook mogelijk om te kiezen voor koffie en thee en wat lekkers. Geef ons uw wensen door en dan is er (bijna) altijd wel een mouw aan te passen.

Prijs en aantal personen

Dus, wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren in Friesland? Kies dan zeker voor een inspirerende zeilreis. Tijdens de zakelijke bijeenkomst kunnen er maximaal 50 personen mee aan boord. Dit is al mogelijk vanaf €40,- per persoon (inclusief btw) en dat is inclusief eten & drinken aan boord. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan zeker weten zodat we een passende offerte kunnen uitbrengen.

Zo kan uw bijeenkomst eruit zien

Totaal 4 uur verblijf en zeiltocht bv van 16 uur- 20 uur.
Ontvangst met een hapje en drankje ( kaas en worst)
Rondje zeilen over de Waddenzee
Tijdens het zeilen geniet u van het buffet bestaande uit vegetarisch, vlees, kip, aardappeltjes, pasta, diverse soorten groente en salade.
Om 20 uur bent u weer terug in de haven van Harlingen.

Meer informatie?

Offerte & direct reserveren