Fjoertoer Terschelling

+ Startkaart voor de wandeling

Fjoertoer

Je maakt een wandeling door de bossen, duinen, polder en natuurlijk over het strand. Laat je ’s avonds in het donker de juiste koers wijzen door bakens van vuur en licht, gemaakt door kunstenaars van het eiland. Aan boord van het schip krijg je een comfortabele hut, waar je heerlijk kunt uitrusten na de wandeling.

Het Fjoertoerarrangement individuele deelnemers, arrangement + startkaart

Stap op vrijdag aan boord van de Passaat in Harlingen. Op vrijdagavond overnacht je aan boord van het schip in de Willemshaven. Op zaterdagochtend vertrek je na het ontbijt richting Terschelling, waar het schip in de loop van de middag afmeert. Vanaf 15:30 uur kun je een starterstas ophalen in de haven, in de Kerk aan de Torenstraat. ’s Avonds wordt de Fjoertoerwandeling van 16, 21 of 26 kilometer gemaakt. De start vindt plaats in Midsland, waar de bus je gratis naartoe brengt. Je finisht bij de Brandaris. Op zondag vaart het schip na het ontbijt weer terug naar de Willemshaven in Harlingen. Op de website van Fjoertoer vind je concrete informatie over de wandeling.
www.fjoertoer.nl

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoekenset zijn inbegrepen. Indien je alleen boekt, deel je de hut met iemand anders of betaalt een toeslag.

Catering

De catering wordt volledig verzorgd bij het Fjoertoer arrangement. Op vrijdagavond staat er koffie of frisdrank en koek voor je klaar. Zaterdagochtend wordt er voor vertrek stevig ontbeten. Onderweg bereidt de kok een stamppotmaaltijd aan boord van het schip en je krijgt een lunchpakket mee voor tijdens de wandeling. Op zondag word je voorzien van ontbijt, lunch en koffie en thee.

Fjoertoer 2018 de vuurspuwende draak

Aankomst en vertrek

Op de avond van vrijdag 22 maart ben je vanaf 21:00 uur welkom aan boord van de klipper, ligplaats Willemshaven Harlingen. In de loop van zondagmiddag 26 maart meert het schip weer af in Harlingen.

Prijs voor Fjoertoerarrangement

De kosten van het Fjoertoer arrangement bedragen € 285,50 p.p per persoon.
Toeslag 1 persoon in 2p hut € 45

Voor de eerste 20 deelnemers is het mogelijk om via  Zonnewind Zeilreizen startbewijzen voor de Fjoertoer te bestellen. Denk ook goed na voor welke afstand je je inschrijft, want het is na inschrijving niet meer mogelijk van afstand te wisselen: 16, 21 of 26 km.
Indien je vriend of vriendin de fjoertoer niet mee wil wandelen, maar toch graag de zeilreis wil boeken, dan kan dat. Er zijn voldoende bedden aan boord.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren op de  Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €7,- per dag.

Of op parkeerterrein P1 ( reserveren verplicht) Let op: deze parkeerplaats sluit om 20:30

Met 20 personen een schip huren?

Een hut boeken?