Fjoertoer Terschelling

+ Startkaart voor de wandeling

Fjoertoer + Startkaart.

Zeil aan boord van de Aldebaran naar Terschelling. Geniet van de prachtige natuur op het eiland tijdens de  Fjoertoer op 4 april 2020

Je maakt een wandeling door de bossen, duinen, polder en natuurlijk over het strand. Laat je ’s avonds in het donker de juiste koers wijzen door bakens van vuur en licht, gemaakt door kunstenaars van het eiland. Aan boord van het schip krijg je een comfortabele hut, waar je heerlijk kunt uitrusten na de wandeling.

Het Fjoertoerarrangement individuele deelnemers, arrangement + startkaart van 3-5 april 2020

Stap op vrijdag 3 april om 21:00 uur aan boord van de Aldebaran in Harlingen. Op vrijdagavond overnacht je aan boord van het schip in de Willemshaven. Op zaterdagochtend vertrek je na het ontbijt richting Terschelling, waar het schip in de loop van de middag afmeert. Vanaf 15:30 uur kun je een starterstas ophalen in de haven, in de Kerk aan de Torenstraat. ’s Avonds wordt de Fjoertoerwandeling van 15, 20 of 25 kilometer gemaakt. De start vindt plaats in Midsland, waar de bus je gratis naartoe brengt. Je finisht bij de Brandaris. Op zondag vaart het schip na het ontbijt weer terug naar de Willemshaven in Harlingen. Op de website van Fjoertoer vind je concrete informatie over de wandeling.
www.fjoertoer.nl

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoekenset zijn inbegrepen. Indien je alleen boekt, deel je de hut met iemand anders.

Catering

De catering wordt volledig verzorgd bij het Fjoertoer arrangement. Op vrijdagavond staat er koffie of frisdrank en koek voor je klaar. Zaterdagochtend wordt er voor vertrek stevig ontbeten. Onderweg bereidt de kok een stamppotmaaltijd aan boord van het schip en je krijgt een lunchpakket mee voor tijdens de wandeling. Op zondag word je voorzien van ontbijt, lunch en koffie en thee.

Fjoertoer 2018 de vuurspuwende draak

Aankomst en vertrek

Op de avond van vrijdag 3 april 2020 ben je vanaf 21:00 uur welkom aan boord van de Aldebaran, ligplaats Willemshaven Harlingen. In de loop van zondagmiddag 5 april meert het schip weer af in Harlingen.

Prijs voor Fjoertoerarrangement

De kosten van het Fjoertoer arrangement bedragen €229,50 per persoon. Voor de eerste 20 deelnemers stelt Zonnewind Zeilreizen startbewijzen voor de Fjoertoer beschikbaar. Deze kosten €27,50 per stuk.
Denk ook goed na voor welke afstand je je inschrijft, want het is na inschrijving niet meer mogelijk van afstand te wisselen
Indien je vriend of vriendin de fjoertoer niet mee wil wandelen, maar toch graag de zeilreis wil boeken, dan kan dat. Er zijn voldoende bedden aan boord.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Groepsreservering voor 20 personen:

Als individueel boeken?

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer als Opstapper!