Wij bieden zowel groepsreizen als zeilreizen voor individuele passagiers aan. Beleef een avontuurlijk bedrijfsuitje of ga zeilen met familie! Zonnewind Zeilreizen bezorgt u een onvergetelijke ervaring waar genieten op zee in combinatie met leuke activiteiten centraal staat.

Zonnewind Zeilreizen biedt u een unieke zeilbelevenis. Gecombineerd met verschillende activiteiten ervaart u een prachtige tijd tijdens een zeilvakantie aan boord van één van de klippers Passaat of Aldebaran. U heeft de keuze uit veel verschillende zeilarrangementen op de Waddenzee of het IJsselmeer.

Zonnewind Zeilreizen vindt haar oorsprong in 1982. Dat is het jaar waarin Frans en Frouke Fischer naar Harlingen zijn gekomen, speciaal voor de chartervaart. Destijds werd de tjalk Orion ingezet voor het maken van zeilreizen. Vanaf 1993 doet de Passaat echter dienst voor de passagiersvaart. In 1999 voegde Zonnewind de volledig gerenoveerde Poseidon toe aan haar vloot, en vanaf 1 augustus  2015 is de klipper Aldebaran aangekocht door Frank en vaart vanaf die dag ook bij Zonnewind Zeilreizen.
Per 1 januari 2021 wordt Zonnewind Zeilreizen voortgezet door Frank Fischer & Natalja Piebenga