Boek hier uw zeilreis

Ahoi scheepslieden!

Welkom bij de eerste stap richting één van onze onvergetelijke groepsreizen. Voordat wij het avontuur beginnen vragen wij u hieronder een keuze te maken uit één van onze historische zeilschepen: de Passaat of de Aldebaran.

Opgelet: Wilt u een dagtocht boeken? Dan kunt u contact opnemen met ons.

Met dit systeem kunt u verder alle reizen boeken.

Wanneer u op één van deze prachtige schepen klikt verschijnt het scheepslogboek waarin de beschikbaarheid wordt aangegeven. Vervolgens selecteert u de gewenste vertrekdatum. Dit doet u gemakkelijk door uw dag van aankomst te selecteren door op één van de (GROENE) data te klikken, waarna u de einddatum selecteert.

Tot slot drukt u op de knop “volgende” waarna er een boekingsformulier verschijnt. U dient deze in te vullen waarna u de boeking kunt bevestigen. Na het versturen van het formulier ontvangt u per e-mail een bevestiging en de reserveringsovereenkomst Pakketreis waarin stapsgewijs wordt vermeld hoe de betaling in zijn werk gaat, waar en hoe laat u wordt verwacht en met welke praktische zaken u rekening dient te houden. Heeft u vragen over uw reservering? Neem dan gerust contact met ons op!

Opmerking: Wanneer een data (ROOD) gekleurd is betekent het dat het schip niet beschikbaar is op deze dag.