Boek hier uw zeilreis

Hartelijk dank voor uw interesse in één van onze onvergetelijke groepsreizen. Uw zeilreis kan bijna beginnen! Wilt u varen met uw familie, vrienden of wilt u juist een bedrijfsuitje of een schoolreis boeken? U kunt op deze pagina eenvoudig en snel uw zeilreis reserveren.

Maak in onderstaand formulier een keuze uit de schepen Passaat, Aldebaran of Poseidon.
Selecteer vervolgens in de agenda de data die u wilt reserveren: de dag van aankomst aanklikken en de dag van vertrek aanklikken.  Na het versturen van het formulier ontvangt u per e-mail een bevestiging en de reserveringsovereenkomst Pakketreis waarin stapsgewijs wordt vermeld hoe de betaling in zijn werk gaat, waar en hoe laat u wordt verwacht en met welke praktische zaken u rekening dient te houden. Heeft u vragen over uw reservering? Neem dan contact met ons op!

Opmerking: de oranje vakken geven aan dat een schip tot of vanaf een bepaalde tijd is gereserveerd. Is het schip tot 15.00/17.00 uur gereserveerd, dan kunt u om 20.00 uur aan boord. Indien het schip vanaf 20.00 uur is gereserveerd, dan kunt u overdag tot 17.00 uur varen.


Kalender word geladen......
- Beschikbaar
19
- Gereserveerd
19
- In behandeling
19
- Gedeeltelijk gereserveerd

Schip:

Aan boord *:

Van boord *:

Naam *:

Adres *:

Postcode *:

Woonplaats *:

Telefoonnummer *:

E-mailadres *:

Hoe ben je met ons in contact gekomen:

Aanvullende opmerkingen: