Een zomervakantie om nooit te vergeten!

Wat is er magischer dan een vakantie op het Wad?

Een magische zomer met Zonnewind!

Bent u nog op zoek naar een bijzondere vakantiebestemming in de zomer? Kies dan voor een vakantie in eigen land of nog beter: een vakantie op een historische klipper van Zonnewind!

Stap deze zomer aan boord voor een bijzondere zeilreis: een Zwerftocht! Kom een week of midweek genieten van alles wat de Waddenzee en de Waddeneilanden u te bieden hebben. Tijdens deze bijzondere zwerftocht gaat u onder leiding van de vaste bemanning zeilen naar de prachtige Waddeneilanden: Texel, Ameland, Terschelling en/of Vlieland.

Wadlopen en droogvallen tijdens een zwerftocht

Tijdens deze bijzondere zwerftocht gaat u ook ervaren hoe het is om droog te vallen op het Wad. Langzaam verdwijnt het water als sneeuw voor de zon en kunt u kilometers ver kijken over het prachtige wad! Zodra u van boord stapt, ontdekt u pas wat er allemaal op de bodem van de Waddenzee leeft. Benieuwd naar de verschillende zwerftochten? Er is namelijk voor ieder wat wils!

Alle mogelijkheden?

Speciaal voor kinderen onder de 12 jaar

Deze zwerftocht is speciaal voor (groot)ouders met kinderen onder de 12 jaar.
De data zijn vastgesteld.

< Boek de zwerftocht voor kinderen >

Zwerftocht voor tieners

Heeft u kinderen in de tienerleeftijd? Dan is deze zwerftocht perfect voor jullie als familie! Ga mee met de zwerftocht op de Passaat.

< Boek de zwerftocht voor tieners >

Alleen voor volwassenen

Een zwerftocht speciaal georganiseerd voor volwassenen. Boek een hut en beleef het! Kom genieten van een prachtige zeilreis op de ALDEBARAN.

< Boek de zwerftocht voor volwassenen >

Midweek voor iedereen

Wilt u geen week, maar liever een midweek? De hutten op de Aldebaran beschikken over eigen sanitair. Kies dan voor de zwerftocht op de Aldebaran op één van de onderstaande data.

< Boek de midweek voor iedereen >

Meer weten?

Er zijn meerdere arrangementen waar u uit kunt kiezen, dus er zit zeker een passende zeilreis voor u tussen. Wilt u direct boeken? Bekijk dan onze  reserveringspagina en reserveer uw zeilreis!

Familiezwerftocht

Zwerftocht volwassenen