Zeil met de Aldebaran

Een zwerftocht over de Waddenzee

Een midweek op de Aldebaran

Stap aan boord van de prachtige Aldebaran voor een bijzondere zeilreis: een Zwerftocht! Kom een midweek genieten van alles wat de Waddenzee en de Waddeneilanden u te bieden hebben. Tijdens deze bijzondere midweek gaat u op de Aldebaran onder leiding van de vaste bemanning zeilen naar drie prachtige Waddeneilanden: Texel, Ameland, Terschelling of Vlieland. Ook zal u in deze midweek een keer gaan droogvallen.

Actief meezeilen?

Wilt u graag mee helpen met zeilen? Tijdens deze zwerftocht kunt u op eigen verzoek zeer actief meezeilen!

Het programma

Op maandag bent u vanaf 10:00 uur of op Zondag vanaf 21:00 uur van harte welkom aan boord van de Aldebaran. U overnacht aan boord in één van de luxe hutten met eigen sanitair. U zeilt over de Waddenzee en kunt genieten van het zeilen, de zee en de verre horizon. In deze midweek zeilen we naar totaal drie Waddeneilanden en overnachten we bij gunstig tij en rustig weer op het Wad en gaan we een keer droogvallen. Tijdens het droogvallen en wadlopen is te zien wat er leeft op de bodem van de zee. Een hele bijzondere ervaring! Op vrijdagmiddag meert het schip rond 15 uur weer af in de haven van Harlingen.

Slaapplaats

De Aldebaran beschikt over 2- of 4-persoonshutten. De bedden zijn voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut. Deze luxe hutten beschikken allemaal over eigen sanitair.
De tweepersoonshutten hebben gedeeld sanitair.

Groepsboeking voor een midweek

Als groepsboeking van minimaal 5 huishoudens of maximaal 7 huishoudens ( Aldebaran en Passaat) is deze zeiltocht ook te reserveren.U hebt dan de beschikking over het gehele schip. Eten & drankjes zijn inclusief.

De planning van de zeiltocht is in overleg met de bemanning

Zelf cateren

Wilt u met uw eigen groep het gehele schip huren en zelf de catering verzorgen in de compleet ingerichte kombuis? Kijk hier voor de mogelijkheden.

Catering

Het Zwerftocht Arrangement van Zonnewind Zeilreizen is inclusief eten & drinken. U hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen is er ontbijt, lunch en diner. De laatste dag is er alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de hele reis inbegrepen.Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Data 2021

Vanaf 22-08 21:00  tot en met 27-08: 15:00

Prijzen

De prijs van het Arrangement bedraagt vanaf € 595 voor volwassenen.

ALDEBARAN: ( hut met eigen sanitair)

1 persoon eigen hut €   685,00
2 personen in 2p hut stapelbed € 1.190,00
2 personen in 2p hut lage bedden € 1.370,00
3 personen in hut € 1.695,00
4 personen in hut € 2.200,00

 

Parkeren

Komt u voor een tocht of overnachting aan boord van een schip van de Bruine Vloot? Dan kunt u het beste uw auto parkeren aan de Westerzeedijk 7. Vanaf hier is het nog maar een klein stukje lopen naar de schepen van de Bruine Vloot. Ook hier geldt het vaste tarief van €7 per dag.

Let op: dit parkeerterrein is uitsluitend bedoeld voor gasten van de Bruine Vloot. Abonnementen zijn hier niet mogelijk.

Bruine Vloot parkeerterrein (100 parkeerplekken)

Westerzeedijk 7

8862 PK Harlingen

Groepsboeking

Ook op zwerftocht?