Ontsnap aan de hectiek van het alledaagse leven

aan boord van één van de indrukwekkende klippers.

Vanaf het water lijkt het alsof de wereld er totaal anders uitziet

Wat is er nu leuker dan een dagje zeilen met uw partner, familie of collega’s? Even ontsnappen aan de alledaagse hectiek van het leven, genieten van de prachtige natuur en het gezelschap van enthousiaste zeilgenoten! Een hele dag varen op de Waddenzee of wilt u liever alleen een middag zeilen? Een zeilreis op de Waddenzee is een hele ervaring die elke keer weer verrassend is!

Maak een keuze uit één van de verschillende arrangementen voor de hele dag of ga alleen een middag zeilen. In alle arrangementen wordt een compleet verzorgde lunch geserveerd en bij het middagarrangement sluiten we de zeilreis af met een overheerlijke barbecue!

De tocht

De bemanning verwelkomt u aan boord met een kopje koffie, thee en wat lekkers. De schipper vertelt u over het programma van die dag en geeft u uitleg over het zeilen  op de Waddenzee. De zeilen worden gehesen, het anker wordt gelicht en de reis kan beginnen!  Zeelucht maakt hongerig en daarom verrast de kok u rond 13.00 uur met een heerlijke lunch van verse streekproducten. Vanaf 15.30 uur kunt u genieten van een heerlijk glaasje rosé, bier, frisdrank of een kopje koffie met wat lekkers. Afhankelijk van het door u gekozen arrangement wordt er omstreeks 18.00 uur een driegangenmenu geserveerd of u kunt kiezen voor een heerlijke barbecue.

Data

U kunt zelf aangeven op welke datum u een dag- of middagarrangement wilt reserveren en met welke klipper u wilt zeilen. Wij kijken dan of het schip van uw keuze beschikbaar is.

 

Alle hens aan dek

Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €7,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Benieuwd naar de arrangementen? Maak hieronder uw keuze voor meer informatie en kom een dagje zeilen!

Middagarrangement

Dagarrangementen

Hey! I am first heading line feel free to change me

Lees meer hierover

Hey! I am first heading line feel free to change me

Lees meer hierover