Bedrijfsuitje in Friesland

Het schip als verbindend element voor het bedrijfsleven

Ahoi! Bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Friesland? Een zeilreis op de Waddenzee of het IJsselmeer is de ideale manier om teamwork, avontuur en culturele activiteiten met elkaar te combineren.

Bedrijfsuitje Friesland

Op de prachtige Klippers Passaat, Poseidon en Aldebaran kunt u met uw team genieten van een onvergetelijke ervaring. De kapitein en de matroos staan u op te wachten om u mee te nemen op zeiltocht.

Teambuilding komt tijdens het zeilen goed van pas want door een nauwe samenwerking kan het schip blijven varen. Is uw bedrijf gefuseerd? Tijdens de zeiltocht leren de collega’s elkaar direct goed kennen.

Laat je meeslepen in de boeiende verhalen van onze verhalenverteller. Op een zeer pakkende manier vertelt hij over de geschiedenis van het wad, zeemansverhalen en geheimzinnige levensverhalen van eilandbewoners. Je kunt aan boord of op het wad genieten van de verhalen.

Tijdens de zeiltocht is er ruimte om eigen teambuilding activiteiten in te plannen. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden en mis dit onvergetelijke bedrijfsuitje in Friesland niet!

mogelijkheid voor een verzorgde catering

Reserveren voor de groep.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Eten en drinken

aan boord

Hey! I am first heading line feel free to change me

Overnachting
reserveren

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis