Wat is er magischer dan overnachten op een zeilschip?

Een festivalervaring om nooit te vergeten

Overnachten tijdens festivals op de Waddeneilanden

Festival liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de zomermaanden. Vrijwel elk weekend kunt u kiezen uit de allerleukste en gezelligste festivals. Van theater, cabaret tot de meest hippe muziek. Voor ieder is er wat wils. Ook op de Waddeneilanden worden er verschillende festivals georganiseerd, zoals Into The Great Wide Open op Vlieland. Er staan zoveel leuke festivals op de planning, maar welke zijn nou het leukst om naar toe te gaan? Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje

Here Comes The Summer – Vlieland – 1 tot 3 mei 2020

Dit fantastische festival is het beste begin van de zomer. Een driedaags samenzijn vol muziek, kunst en uitdagende activiteiten voor kinderen. U kunt er genieten van de mooiste muziek en films. Een perfect festival voor het hele gezin.

De kaartverkoop is gestart op zaterdag 18 januari en zijn alleen verkrijgbaar via deze link.

Into The Great Wide Open – Vlieland – 27 tot 30 augustus

Into The Great Wide Open is een muziek festival op het Waddeneiland Vlieland. Muziek staat er centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt. Een festival midden in de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Uit je dak gaan op een festivalveld én muziek maken op het strand. Dat is het ultieme festivalgevoel op Into The Great Wide Open!

Wilt u tickets voor dit festival? Kijk dan hier.

Kom overnachten op onze schepen tijdens deze festivals

Heeft u al tickets gekocht voor één van deze festivals, maar weet u niet waar u het beste kunt overnachten? Bij Zonnewind Zeilreizen bieden wij onze schepen aan als B&B tijdens deze festivals. Voor groepen, maar ook als u graag alleen komt, is er natuurlijk plek. Het arrangement is op basis van B&B, dus u hoeft zelf geen ontbijt te verzorgen en kunt als festivalganger zoveel mogelijk genieten van de muziek en het eiland.

Alleen of als groep overnachten tijdens de festivals

Voor een groepsarrangement dient er een minimaal aantal passagiers mee te gaan. Dit minimum aantal is 20 en het maximum is 30 deelnemers. Gaat u liever alleen of met een paar vrienden, boek dan het arrangement voor Opstappers. Je krijgt dan een 2 of 4 persoonshut aan boord. Tijdens Here Comes The Summer kunt u overnachten op de Aldebaran en tijdens het festival Into The Great Wide Open zal de Passaat te vinden zijn in de haven van Vlieland.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de B&B tijdens deze festivals op Vlieland of wilt u graag een plekje aan boord reserveren? Klik dan op onderstaande buttons of neem contact met ons op!

 

Here Comes The Summer:

Into The Great Wide Open: