Wilt u een onvergetelijke vakantie op de Waddeneilanden?

Ontdek de charme van een zeilvakantie op een historische klipper

Vakantie op de Waddeneilanden

De waddeneilanden hebben veel charme en er is genoeg te beleven voor jong en oud. Zodra de temperaturen stijgen dan lijkt het bijna alsof je aan de Middellandse zee aan het vertoeven bent. Dat maakt de Waddeneilanden natuurlijk zeer geschikt als vakantieoord. Is de mogelijkheid van een zeilvakantie ook weleens bij u opgekomen? Een zeilvakantie biedt vele voordelen. Wilt u hier meer over weten? Lees dan zeker verder en ontdek de charme van het zeilen.

Een (zeil)vakantie om nooit te vergeten

Op de Waddeneilanden is genoeg te doen, u zult zich geen moment vervelen. De bossen en duinen lenen zich uitstekend voor een lange fietstocht (of op een e-bike), u kunt heerlijk vertoeven op de vele terrasjes of één van de musea of andere bezienswaardigheden bezoeken. Maar zeilen is ook een groot avontuur. Na elke zonnestraal of regenbui ziet de wereld er vanaf het water namelijk anders uit en dat is een prachtig gezicht. Het voordeel van een zeilreis is dat u op meerdere Waddeneilanden kunt komen en dat u kunt genieten van een all inclusive verblijf. Het is ook een goede manier om met mede-vakantiegangers in contact te komen als u dat wenst. Daarom is een zeilvakantie ook een goede optie voor mensen die alleen op vakantie willen.

Zeilen is voor iedereen geschikt

Dit is ook zo leuk aan zeilen; iedereen kan mee aan boord. Zelfs de kinderen vermaken zich prima, want zij voelen zich na afloop van de zeilreis natuurlijk ware zeemannen en vrouwen. Een langere zeilreis van een midweek of een week geeft ruimte voor droogvallen en dat is ook een hele belevenis voor jong en oud. Tijdens een zeilreis worden er meerdere Waddeneilanden bezocht. Dat is ook enorm leuk als u van een actieve vakantie houdt. Aan het einde van de dag wordt u weer terug aan boord verwacht voor het diner.

All inclusive zeilen

De meezeilreizen zijn inclusief eten en drinken aan boord. Dat is ideaal voor een ontspannende vakantie. Er wordt rekening gehouden met eventuele dieetwensen, zolang u het ruim van te voren aangeeft. De comfortabele hutten zijn voorzien van een handdoeken pakket en er zijn prima voorzieningen aan boord om te douchen.

Overzicht van zeilvakanties

Bent u benieuwd naar de verschillende zeilvakanties die Zonnewind aanbiedt? Neem dan eens een kijkje in het overzicht. Tip: het is ook mogelijk om een schip af te huren voor een hele groep, indien u bijvoorbeeld een familie-uitje wilt organiseren.