Geniet van een actief weekend op zee

Met sportieve activiteiten

Geniet van een actief weekend op de Waddenzee en Terschelling. Combineer een heerlijk zeilweekend op unieke wijze met andere sportieve activiteiten zoals hardlopen, blokarten, powerkiten of vlotbouwen.

 

Blokarten

Outdoor blokarten op Terschelling is iets wat u een keer mee wilt maken tijdens uw dagje zeilen op de Waddenzee. Razendsnel strandzeilen langs de vloedlijn is prachtig. Het zeilen in een strandkar is heel gemakkelijk om aan te leren. De ervaren instructeurs zorgen ervoor dat u het besturen van de zeilkar snel onder de knie heeft. Blokarten is een geschikte activiteit voor jong en oud en kan gedurende het hele jaar worden geboekt.

 

Powerkiten

Outdoor powerkiten op het Noordzeestrand is een spectaculaire belevenis. Bent u op zoek naar een flinke dosis actie? Dan is vliegeren met een powerkite een goede keus. Zo heeft u nog nooit gevliegerd op het strand van Terschelling! U wordt goed geïnstrueerd bij aanvang van de activiteit. Daarna kunt u zelf gaan powerkiten. Er zijn verschillende maten vliegers beschikbaar zodat het niveau wordt aangepast aan de deelnemer en de wind.

 

Vlotbouwen

Vorm een team en bouw samen een vlot bij het duinmeertje van de Hee op Terschelling. U bent heerlijk outdoor bezig met het bouwen van uw eigen vlot. Het beschutte duinmeer is hier een zeer geschikte plek voor en ligt op een paar kilometer afstand van West-Terschelling. Als u graag uitleg wilt over het bouwen van een vlot, is de groepsactiviteit met instructeur te boeken. U kunt er ook voor kiezen om de activiteit zonder instructeur te doen. Vlotbouwen is zeer geschikt voor bijvoorbeeld teambuilding binnen een groep!

Zonnewind Zeilreizen biedt ook 2 kant-en-klare arrangementen waar zeilen en sport gecombineerd worden:

De zeelucht maakt hongerig

Zonnewind arrangementen

Hey! I am first heading line feel free to change me

Eten en drinken

aan boord

Hey! I am first heading line feel free to change me

Alle arrangementen

op een rijtje

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis