16 tot 21 augustus 2020

Zwerftocht over de Waddenzee op de Aldebaran

Een midweek op de Aldebaran

Stap in augustus aan boord van de prachtige Aldebaran voor een bijzondere zeilreis: een Zwerftocht! Kom een midweek genieten van alles wat de Waddenzee en de Waddeneilanden u te bieden heeft. Tijdens deze bijzondere midweek in de zomermaand augustus gaat u op de Aldebaran onder leiding van de vaste bemanning zeilen naar drie prachtige Waddeneilanden: Texel, Ameland, Terschelling of Vlieland. Ook zal u in deze midweek een keer gaan droogvallen.

Actief meezeilen?

Wilt u graag mee helpen met zeilen? Tijdens deze zwerftocht kunt u op eigen verzoek zeer actief meezeilen!

Het programma

Op zondagavond bent u vanaf 21 uur van harte welkom aan boord van de Aldebaran. U overnacht aan boord in één van de luxe hutten met eigen sanitair en vaart de volgende ochtend het Wad op richting het eerste Waddeneiland. U zeilt over de Waddenzee en kunt genieten van het zeilen, de zee en de verre horizon. In deze midweek zeilen we naar totaal drie Waddeneilanden en overnachten we bij gunstig tij en rustig weer op het Wad en gaan jullie een keer droogvallen. Tijdens het droogvallen en wadlopen kunt u zien wat er leeft op de bodem van de zee. Een hele bijzondere ervaring! Op vrijdagmiddag meert u rond 15 uur weer af in de haven van Harlingen.

Slaapplaats

U kunt op de Aldebaran overnachten in een 2- of 4-persoonshut. De bedden zijn voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut. Deze luxe hutten beschikken allemaal over eigen sanitair.

Catering

Het Zwerftocht Augustus Arrangement van Zonnewind Zeilreizen is inclusief eten & drinken. U hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen is er ontbijt, lunch en diner. De laatste dag is er alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de hele reis inbegrepen.Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Prijzen

De prijs van het Zwerftocht Augustus Arrangement (16 tot 21 augustus) bedraagt €535,- voor volwassenen en €267,50 voor kinderen t/m 12 jaar.
Kinderen van 13 t/m 16 jaar betalen €356,50

Wilt u alleen in een tweepersoonshut slapen dan betaalt u een meerprijs van €90,-. Wilt u een vierpersoonshut voor 2 personen, dan is de meerprijs €90,- per persoon.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €7,- per dag. Zondagavond is het gratis parkeren op de haven voor het schip. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 06 2337 2947.

De zeelucht maakt hongerig

Ook op zwerftocht?