Waddenzee zeiltocht

ZomerZwerftocht voor families

Stap aan boord van de Poseidon en maak een FamilieZwerftocht over de Waddenzee.

Van 29 juli- 4 augustus is de familiezwerftocht voor (groot-) ouders en kinderen, de Poseidon vaart over het Wad en zeilt Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland aan. Verken de eilanden en ervaar hoe het is om droog te vallen op het Wad. Boek een hut en beleef het!

De tocht

Op 29 juli ben je vanaf 10 uur welkom aan boord van de klipper. Een uurtje later vaart het schip de haven uit en zet koers richting één van de Waddeneilanden. Dagenlang zwerf je over het Wad en geniet van de prachtige eilanden. Op 4 juli meert het zeilschip rond 15:00 uur weer af in Harlingen.

Slaapplaats

Je kunt kiezen voor een 2- of 4-persoonshut. De bedden in de hutten zijn voorzien van compleet beddengoed en de handdoekensets liggen klaar in de hut.

Catering

Bij de Familiezeilweek is volledige catering inbegrepen. Je krijgt elke dag ontbijt, lunch en diner. Op de dag van vertrek, is er geen ontbijt. Verder heeft ieder onbeperkt toegang tot koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, vruchtensap, bier en wijn. De kok houdt natuurlijk rekening met kinderen aan boord. Er worden kindvriendelijke maaltijden bereid.

Aankomst en vertrek

Op 29 juli ben je vanaf 10 uur welkom aan boord van het schip in de Willemshaven in Harlingen. Om 11 uur vertrekt het schip. Op 4 augustus om 15 uur meert het schip weer af in Harlingen.

Woon je ver weg of houd je niet zo van vroeg opstaan? Het is mogelijk om op de avond voor afvaart al aan boord van de klipper te overnachten. De overnachting inclusief ontbijt kost €30 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar betalen €15 voor de voorovernachting. Vanaf 21 uur is ieder welkom aan boord van het schip.

Prijs

De kosten voor de Familiezwerftocht bedragen €615 per persoon. De kosten voor kinderen t/m 12 jaar bedragen €315 per persoon.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6 per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Voor groepen

Met de familie een hut boeken

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!