Beleef een heerlijk familieweekend

aan boord van de Passaat, de Aldebaran of de Poseidon.

Een geweldig weekend zeilen op het Wad met een groep vrienden, familie of collega’s!

Het weekend groepsarrangement is ideaal voor een familieweekend of een bedrijfsuitje! Onder leiding van de vaste bemanning vaart u naar één van de prachtige eilanden Texel, Terschelling of Vlieland. 

De tocht

Om 21 uur wordt u aan boord verwacht in de Willemshaven in Harlingen.  Op vrijdagavond is het inschepen en de bemanning informeert u over de zeilplannen. Zaterdag na het ontbijt vaart het schip het Wad op richting het Waddeneiland dat u samen met de groep heeft gekozen. De rest van de dag bent u vrij om het eiland te ontdekken. ’s Avonds wordt u aan boord verwacht voor het diner en de overnachting. Zondag vertrekt het schip na het ontbijt weer richting Harlingen. In de loop van de middag meert het schip af in de Willemshaven.

Slaapplaats

U overnacht in een 2- of 4-persoons hut. De bedden zijn voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut.

Catering

Het groepsarrangement van Zonnewind Zeilreizen is alles inclusief. U hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Op vrijdagavond is er koffie en een drankje, op zaterdag krijgt u ontbijt, lunch en diner. Op zondag krijgt u ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn het hele weekend inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Aantal deelnemers

Momenteel zijn de aantallen voor het groepsarrangement bijgesteld:
Zie: Najaarsreizen 2020
Voor een groepsarrangement dient er een minimaal aantal passagiers mee te gaan. Dit minimumaantal is 20 en het maximum is 30 deelnemers.

Aankomst en vertrek

Vrijdag vanaf 21 uur: aan boord
Zondag 17 uur: van boord

Prijs

De prijs van het groepsarrangement bedraagt €255 per persoon.
In 2021 is de personenprijs € 265. Hierbij is alles inbegrepen. In het voor- en najaar ontvangt u korting op het groepsarrangement. Deze korting geldt in alle weekenden van maart, april en oktober en in het eerste weekend van mei. De prijs van het groepsarrangement bedraagt dan €229,50 of in 2021 € 238,50 per persoon.

Alleen het schip huren?

Het is ook zeker mogelijk om alleen het schip en de bemanning af te huren, zonder gebruik te maken van de catering. U kunt dan zelf zorg dragen voor eten en drinken aan boord. Dit is al mogelijk bij vol schip vanaf €127,-  per persoon of in 2021 € 128,- per persoon. In het reserveringsoverzicht kunt u hier ook voor kiezen.

Groepsarrangement boeken?

Ga naar Reserveren Groepsreizen, kies een schip en een weekend naar keuze, en boek uw favoriete zeilreis

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €7,- per dag. Reserveren kan via parkeren@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Speciaal voor groepen:

Speciaal voor opstappers:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!