Een week lang zeilen met vrienden

Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud

Een week lang genieten van de wind door je haren, de gezelligheid en het avontuur tegemoet varen!

Lijkt het je fantastisch om een week lang te gaan zeilen met je vrienden, familie of collega’s? We hebben een speciaal arrangement samengesteld: een week zeilen voor groepen. Het is mogelijk om een week het schip af te huren voor de hele groep én er wordt ook voor de interne mens gezorgd. Dat wordt een zeer avontuurlijke en vooral gezellige zeilreis met een charmante historische klipper!

De zeilreis van je leven

De zeilen worden gehesen, het anker wordt gelicht. Laat de reis beginnen, het is tijd om de Waddenzee te bezeilen! Zodra je de haven uit bent gevaren, dan voel je de wind door je haren en een gevoel van vrijheid. Je laat alles even achter je en je bent alleen nog maar bezig met genieten. Het zal je verwonderen dat de wereld er heel anders uit ziet vanaf het water, het is bijna betoverend! Een week lang genieten jullie van avontuur en de prachtige flora en fauna die je onderweg zult ontdekken. Aan boord is het één en al gezelligheid, want je zit met elkaar in hetzelfde schuitje. Heerlijk eten, lachen, tot rust komen en de eilanden verkennen. Dat is toch fantastisch?

Een week lang genieten

De zeilweek kan het hele seizoen (vanaf maart t/m oktober) geboekt worden. De zeilweek start op een dag van jullie keuze en duurt zeven volle dagen. Vanaf 10.00 uur zijn jullie van harte welkom aan boord en nadat iedereen gesetteld is dan steekt de schipper van wal met de planning van de zeilweek. Tijdens de zeilweek verken je de eilanden Texel, Terschelling, Vlieland en Ameland. Het bijzondere van de zeilweek is dat je ook ervaart hoe het droogvallen in zijn werk gaat. Je kunt dan kilometers lang over het wad wandelen en met stralend weer is zwemmen ook mogelijk!

 

All inclusive zeilweek

Tijdens de zeilweek wordt aan alles gedacht, ook aan de verzorging van de interne mens. All inclusive is ook écht all inclusive. Het eten en drinken wordt volledig verzorgd. Op de laatste dag serveren wij het ontbijt en een uitgebreide lunch. 

Overnachten in comfortabele hutten

Je slaapt als een roosje dankzij de comfortabele hutten. Er zijn twee en vier persoons hutten beschikbaar. De bedden zijn voorzien van dekbedden en er ligt ook voor iedereen een handdoekenset klaar bij aankomst. Er zijn meerdere toiletten en douches aan boord. Je hoeft dus niet op elkaar te wachten in de ochtend.

Aantal passagiers & prijs

Het minimale aantal passagiers voor een zeilweek is 20 personen. De prijs van het groepsarrangement bedraagt vanaf €680 per persoon. Hierbij is alles inbegrepen.
Heb je een kleine familie, maar lijkt het je geweldig om samen te zeilen? Kies dan voor een individuele zeilreis die perfect bij jullie past.

Groepsarrangement boeken?

Wil je dit arrangement boeken? Dit gaat eenvoudig en snel in zijn werk. Ga naar Reserveren Groepsreizen, kies de datum van vertrek en geef aan met welk schip je wilt zeilen.

Het schip huren zonder catering?

Wil je zelf kokkerellen tijdens de zeilweek? Dit is ook zeker mogelijk! Kies er dan voor om alleen het schip met de bemanning af te huren. Dit is al mogelijk vanaf €264,- euro per persoon bij vol schip. Kies op de reserveringspagina voor deze optie.