Beleef de meivakantie op het water

aan boord van uw zeilschip

Zeil een paar dagen op het Wad !

Reis voor (groot) ouders en kinderen op de Poseidon

Beleef een paar heerlijke dagen aan boord van de Poseidon. Onder leiding van de vaste bemanning vaar je u naar de de prachtige eilanden Texel of Ameland, Terschelling of Vlieland.

De zeiltocht

Op zondagavond vanaf 21 uur word je verwacht in de Willemshaven in Harlingen. Je overnacht aan boord en de volgende dag vaart het schip het Wad op richting één van de Waddeneilanden.
In 5 dagen zeilen we naar 3 eilanden, we overnachten bij gunstig tij en rustig weer op het Wad, gaan een keer droogvallen en zien wat er leeft op de bodem van de zee. Op de laatste dag varen we terug naar Harlingen waar het schip in de loop van de middag afmeert in de Willemshaven.

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. De bedden zijn voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut.

Catering

Het Arrangement Meivakantie van Zonnewind Zeilreizen is inclusief eten & drinken. Je hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen krijg is er ontbijt en lunch en diner, de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de gehele reis inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Aantal deelnemers

Wil je dit arrangement als groep boeken, bijvoorbeeld met een aantal families samen, dan is het minimale aantal passagiers 20.
Indien je zelf een groep samenstelt is dit Arrangement ook te boeken voor elke zelfgekozen periode van 5 dagen met voorovernachting.
Ga naar Reserveren groepsreizen en kijk welk schip er nog vrij is in je zelf gekozen periode.
Wil je een hut boeken voor je eigen familie, ga dan naar Reserveren Opstappers.

Aankomst en vertrek

Aan boord 2 mei 21 uur 2021
van boord 7 mei 15 uur 2021

Maandagochtend vertrekt het schip na het ontbijt vanuit de Willemshaven in Harlingen. Op vrijdagmiddag meert u om 15:00 uur weer af in Harlingen.

Prijs

De prijs van het Meivakantie Arrangement  bedraagt €495 voor volwassenen en € 247,50 voor kinderen t/m 12 jaar .
Kinderen van 13 t/m 16 jaar betalen € 330.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €7 per dag. Reserveren bij parkeerterrein BDS Westerzeedijk 7 8862 PK kan via parkeren@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 06 2337 2947.

Kijk voor de keuze van het schip

WIl je met je familie een hut boeken?