Het zeilseizoen van 2017 is gestart!

Zeil dit jaar met uw gezin of met een hele groep

Ervaar hoe het is om te zeilen met een historische klipper

Wat is het een heerlijk gevoel zodra het zeilseizoen weer kan beginnen. De lente laat zich van haar beste kant zien en alles staat deze periode in bloei. De schepen hebben de afgelopen maanden weer groot onderhoud gehad en het moment dat het schip de zee weer op mag, geeft de schipper een onbeschrijfelijk gevoel van vrijheid. Is het uw grote wens om een keer mee te zeilen op een historische klipper om deze vrijheid ook te ervaren? Bekijk dan zeker onze arrangementen, maar pas op! Als een historische klipper eenmaal uw hart heeft veroverd, dan blijft u een zeilliefhebber in hart en nieren.

Welk zeilarrangement is geschikt voor u?

Het geweldige aan zeilen is dat u alleen, met z’n tweeën of zelfs met een hele groep aan boord kunt stappen. We maken daarom onderscheid tussen groepsreizen en opstappers. Bij de groepsreizen kunt u kiezen voor een all-inclusive zeilreis vanaf 20 personen. Bij all-inclusive zeilreizen kunt u genieten van een compleet verzorgde zeilreis waarbij ook de route vooraf wordt bepaald. Bij opstappers reizen kunt u alleen of met uw partner zeilen. Zo heeft u ook een geweldig zeilweekend of zeil(mid)week voor twee! Het is dus als eerste belangrijk om te bepalen of u met uw eigen groep wilt zeilen of met uw hele gezin of een grote groep. Besluit daarna of u een dag, weekend of (mid)week wilt varen. Dat maakt het kiezen van een zeilreis een stuk eenvoudiger.

Waar zeilen we naartoe?

We zeilen over het algemeen over de Waddenzee. Er valt zoveel te beleven op de Waddenzee en dat willen we graag aan zoveel mogelijk passagiers laten zien. Bij meerdaagse zeilreizen meren we aan bij verschillende eilanden, zodat u daar ook alle prachtige plekken kunt ontdekken. Als de omstandigheden gunstig zijn dan ervaart u ook hoe het is om te droogvallen op het Wad. Bij groepsreizen is het ook mogelijk om over het IJsselmeer te zeilen. De klipper meert dan aan bij bijvoorbeeld Enkhuizen of Volendam. Dat is ook een hele leuke ervaring!

Zijn kinderen ook welkom aan boord?

Ook de allerkleinsten onder ons zijn van harte welkom aan boord. Kinderen vinden het zeilen een hele ervaring, omdat ze alles leren over het zeilen en wat er op de zeebodem leeft. Na de zeiltocht voelen ze zich een echte zeeman, of piraat natuurlijk. Ook baby’s zijn welkom, er is een mogelijkheid om aan boord een campingbedje te laten plaatsen. Wij houden ook qua voeding rekening met kinderen en denken hierbij ook aan de veiligheid tijdens het zeilen. Er zijn speciale zeilreizen voor gezinnen met (kleine) kinderen, dit is wel zo leuk, want dan kunnen ze met elkaar spelen.

Hoe gaat het reserveren in zijn werk?

Reserveren gaat heel eenvoudig en snel via ons reserveringssysteem. U geeft simpelweg aan of u een groepsreis of een opstappers reis wilt maken en vervolgens selecteert u het schip. U ziet vanzelf welke data nog beschikbaar zijn. Daarna ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw boeking en dan komt de zeilreis al heel dichtbij!

Wilt u ook een onvergetelijke zeilreis meemaken? Maak dan deze droom werkelijkheid en zeil met ons mee!