Een paar dagen genieten van het Friese Waddengebied

Zeil mee tijdens de Paasdagen

Zeilen met Pasen over de Waddenzee. Dit wilt u niet missen!

Zeilen met Pasen tijdens het Paasweekend van 19 t/m 22 april 2019 kunt u genieten aan boord van een historische klipper. Tijdens deze vier dagen geniet u van de opbloeiende flora en fauna in de lente en kunt u even helemaal tot rust komen. Er worden twee eilanden bezocht waar u vrij bent om op de fiets of wandelend de omgeving te verkennen. Vlieland en Terschelling zijn ontzettend leuke eilanden waar veel te beleven is. Het is daarom ook een echt aanrader om daar eens naartoe te gaan. Gelukkig is dit mogelijk in combinatie met het zeilen! Ook in de lente kan het aangenaam warm zijn op het water. Op 19 april 2018 was het gemiddeld 27 graden in Nederland. Kortom: redenen genoeg om jezelf dit uitje te gunnen!

Catering aan boord

Zeelucht maakt natuurlijk hongerig, daarom bieden wij dit all inclusive arrangement aan. Wij verzorgen de volledige catering en ook de drankjes zijn hierbij inbegrepen. We serveren een uitgebreid ontbijt, lunch en drie-gangen diner aan boord. Ook serveren we hapjes tussendoor, dus er is altijd genoeg eten aan boord om van te genieten.

Kom zeilen met Pasen: zo reserveert u uw zeilreis

Kunt u niet wachten om te gaan zeilen met Pasen? Ga naar het reserveringsoverzicht en selecteer hierin het Paasarrangement. U kunt hier eenvoudig aangeven met hoeveel personen u wenst te reserveren en vervolgens kunt u uw overige gegevens aanvullen. U ontvangt een bevestiging per e-mail en dan is uw reservering gelukt!

Prijzen Paasarrangement

Het Paasarrangement is een all inclusive individuele zeilreis voor uzelf, samen met uw partner of met het gezin. Er zijn tweepersoons en vierpersoons hutten beschikbaar.

  • Een tweepersoons hut
    €315,- per persoon (indien u een tweepersoonshut voor uzelf wilt dan betaalt u een toeslag van €60,-)
  • Een vierpersoons hut:
    €315,- per persoon (indien u een vierpersoonshut wilt reserveren voor twee personen dan betaalt u een toeslag van €60,- p.p.)

1 persoon in gedeelde hut ( m/v) €315
1 persoon in 2 persoonshut €375
2 personen in 2 persoonshut €630

1 persoon in 4 persoonshut €495
2 personen in 2 persoonshut €750
3 personen in 3 persoonshut €945
4 personen in 4 persoonshut €1260

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €7,- per dag. Reserveren bij BDS Westerzeedijk 7 8862 PK kan via parkeren@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Benieuwd naar de arrangementen? Maak hieronder uw keuze voor meer informatie en kom een dagje zeilen!

Bekijk alle zeilreizen

Direct reserveren

Hey! I am first heading line feel free to change me

Naar het overzicht

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveringsoverzicht