Beleef een midweek op het water

aan boord van je zeilschip

Een midweek meezeilen?

Zeilreis over de Waddenzee voor iedere vakantieganger

Een midweek zeilen over de Waddenzee moet je een keer hebben ervaren. De Waddenzee is een prachtig gebied om te zeilen en het is ook een mooie gelegenheid om meerdere leuke plaatsjes te bezoeken die op de eilanden liggen. Zeil mee en geniet een paar heerlijke dagen aan boord van de klipper Aldebaran.

De zeiltocht

Op zondagavond vanaf 21:00 uur of maandagochtend 10:00 uur word je verwacht in de Willemshaven in Harlingen. Je overnacht aan boord en de volgende dag vaart het schip richting de Waddeneilanden. De wind bepaalt grotendeels de route en dat maakt het ook erg leuk want geen enkele dag is hetzelfde. Samen met de medereizigers wordt bepaald welke Waddeneilanden worden bezocht. Er zijn hierin veel mogelijkheden, zoals Vlieland, Terschelling, Texel of Ameland. Op de laatste dag zeilen we weer terug naar de haven van Harlingen, waar we omstreeks 15.00 uur aankomen.

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. De bedden zijn voorzien van compleet beddengoed dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut.
De hutten hebben eigen sanitair.

Catering

Het Midweek Arrangement van Zonnewind Zeilreizen is inclusief eten & drinken. Je hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen krijg is er ontbijt en lunch en diner, de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de gehele reis inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Aantal deelnemers

Wil je het Midweekarrangement als groep boeken, bijvoorbeeld met een aantal families samen, dan is het minimale aantal passagiers 20.
Indien je zelf een groep samenstelt is dit Midweekarrangement ook te boeken voor elke zelfgekozen periode van 5 dagen met voorovernachting.
Ga naar Reserveren groepsreizen en kijk welk schip er nog vrij is in je zelf gekozen periode.

Data voor een midweek 2021:

05 juli 10:00 uur- 09 juli 15:00 uur: zeilen en fietsen

Wil je een hut boeken voor je eigen familie voor dit Midweekarrangement, ga dan naar Reserveren Opstappers.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €7 per dag. Zondagavond is het gratis parkeren op de haven voor het schip.
Westerzeedijk 7 8862 RK Harlingen.
Of op parkeerterrein P1 ( reserveren niet mogelijk)

Kijk voor de keuze van het schip

Wil je een hut boeken voor deze reis?