Beleef een midweek op het water

aan boord van de Aldebaran

Een midweek meezeilen?

Zeilreis over het IJsselmeer voor iedere vakantieganger

Een midweek zeilen over het IJsselmeer moet je een keer hebben ervaren. Het IJsselmeer is een prachtig gebied om te zeilen en het is ook een mooie gelegenheid om meerdere leuke plaatjes te bezoeken die grenzen aan het IJsselmeer. Zeil mee en geniet een paar heerlijke dagen aan boord van de klipper Aldebaran.

De zeiltocht

Op zondagavond vanaf 21 uur word je verwacht in de Willemshaven in Harlingen. Je overnacht aan boord en de volgende dag vaart het schip richting het IJsselmeer. De wind bepaalt grotendeels de route en dat maakt het ook erg leuk want geen enkele dag is hetzelfde. Samen met de medereizigers wordt bepaald welke Zuiderzeestadjes worden bezocht. Er zijn hierin veel mogelijkheden, zoals een dagje naar Enkhuizen, Volendam, Staveren, Hoorn of Urk. Voor de liefhebbers van Amsterdam zijn er ook mogelijkheden voor een dagje uit. Op de laatste dag zeilen we weer terug naar de haven van Harlingen, waar we omstreeks 15.00 uur aankomen.

Slaapplaats

Je overnacht in een 2- of 4-persoonshut. De bedden zijn voorzien van compleet beddengoed dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut.

Catering

Het Midweek Arrangement van Zonnewind Zeilreizen is inclusief eten & drinken. Je hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Alle dagen krijg is er ontbijt en lunch en diner, de laatste dag alleen ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn de gehele reis inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Aantal deelnemers

Wil je het Midweekarrangement als groep boeken, bijvoorbeeld met een aantal families samen, dan is het minimale aantal passagiers 20.
Indien je zelf een groep samenstelt is dit Midweekarrangement ook te boeken voor elke zelfgekozen periode van 5 dagen met voorovernachting.
Ga naar Reserveren groepsreizen en kijk welk schip er nog vrij is in je zelf gekozen periode.
Wil je een hut boeken voor je eigen familie voor dit Midweekarrangement, ga dan naar Reserveren Opstappers.

Aankomst en vertrek

Data 2020
Meivakantie volwassenen is van 26 april – 1 mei

Aan boord zondag 21 uur
Van boord vrijdag 15 uur

Maandagochtend vertrekt het schip na het ontbijt vanuit de Willemshaven in Harlingen. Op vrijdagmiddag meert u om 15 uur weer af in Harlingen.

Meivakantie voor ouders en kinderen is van 26 april- 1 mei
Dit is een zwerftocht over de Waddenzee

Prijs

De prijs van het Midweek Arrangement  bedraagt €481,50 voor volwassenen, kinderen tot 12 jaar betalen de halve prijs

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kun je gemakkelijk en goedkoop parkeren tegen een tarief van €7 per dag. Zondagavond is het gratis parkeren op de haven voor het schip.
Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 06 2337 2947.

Kijk voor de keuze van het schip

Wil je een hut boeken voor deze reis?