Goede voornemens worden werkelijkheid

Een avontuurlijk zeilarrangement als cadeau

Met de feestdagen in zicht breekt ook de tijd van ‘goede voornemens’ weer aan. Met zijn allen zijn wij aan het nadenken over wat onze wensen en doelen zijn voor in het nieuwjaar. Vaak worden er zaken genoemd als “ik wil stoppen met roken”, “ik wil meer sporten” of “ik wil vrijwilligerswerk doen”. Veel minder vaak horen we voornemens als “meer tijd met de familie doorbrengen”, “gezellige activiteiten ondernemen met vrienden” en “nieuwe avonturen beleven”. Dit zijn echter wel hele belangrijke voornemens! Het leven draait immers o.a. om het maken van onvergetelijke herinneringen met de mensen die jou dierbaar zijn!

Goede voornemens voor het hele gezin

Wanneer het nieuwe jaar begint en er na een heerlijke kerstvakantie weer hard gewerkt wordt, vergeet men wel eens de goede voornemens die gemaakt zijn. De drukte van het alledaagse leven kan er voor zorgen dat we de dingen die echt belangrijk zijn uit het oog verliezen. Gelukkig kunnen wij Nederlanders vaak goed vooruit plannen. Zo kunnen wij nu alvast leuke activiteiten voor in het voorjaar plannen om er samen met de kinderen op uit te gaan. Een weekendje Ameland bijvoorbeeld, of misschien toch een dagje Terschelling, of heerlijk paardrijden op het strand van een ander Waddeneiland. Klinkt goed, vindt je niet? Bij Zonnewind Zeilreizen weten wij hoe belangrijk het is om tijd voor elkaar in te plannen. Wij weten ook dat vrije tijd echter maar beperkt is. Daarom bieden wij verschillende zeilarrangementen aan waarbij we in een weekje aan allerlei unieke activiteiten deelnemen. Zo hoef je namelijk niet te kiezen voor één activiteit, je kunt ze allemaal kiezen!

Een zeilreis voor het hele gezin

In ons ruim aanbod van zeilarrangementen zit er voor ieder wat wils tussen. Voor de individuele zeiler zijn er verschillende opstap zeilreizen dat van dagtochten tot weektochten variëren. Wij bieden ook zeilarrangementen aan voor grotere groepen tot 28 personen. De gehele familie kan dus gezellig mee op één schip!

Een onvergetelijke tijd met Zonnewind Zeilreizen

De zeilarrangementen zijn met speciale aandacht in elkaar gezet zodat er daadwerkelijk voor ieder wat wils is. De actieveling kan de bemanning een handje geven terwijl de rest heerlijk aan het relaxen is onder het genot van een hapje en een drankje. Bij al onze zeilarrangementen kan namelijk ook worden gekozen voor het ‘all-inclusive’-menu. Hierbij zit al het lekkere scheepskost, culinaire snacks en al het drinken inbegrepen voor het hele gezin!

Door nu alvast een reservering te maken voor een van onze voorjaarsarrangementen ben je verzekerd van een onvergetelijke uitje waar nu al met het hele gezin naar uitgekeken kan worden! Geef niet alleen jezelf een cadeau maar geef het cadeau van avontuur voor het hele gezin met een onvergetelijk zeilarrangement.

mogelijkheid voor een verzorgde catering

Reserveren voor de groep.

Hey! I am first heading line feel free to change me

Eten en drinken

aan boord

Hey! I am first heading line feel free to change me

Overnachting
reserveren

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis