Kom zeilen met uw gezin

in de meivakantie

Zeilen met uw gezin in Friesland

Het Friese landschap omvat natuurlijk veel meer dan de vele kanalen en meren. De Waddenzee mag zeker niet worden vergeten. Ook het IJsselmeer is een natuurschoonheid van het Friese land. Vanaf een zeilschip krijgt u een compleet ander beeld van het prachtige landschap om u heen. U krijgt een gevoel van ultieme vrijheid en u sluit elke dag af met adembenemende zonsondergangen. Bij Zonnewind Zeilreizen bieden wij natuurlijk ook zeilarrangementen aan voor het zeilen met uw gezin in Friesland. Zeilvakanties waar het hele gezin van kan genieten!

Naar de eilanden zeilen met uw gezin

Geniet in de meivakantie van een avontuurlijk zeiltocht naar de Waddeneilanden. We varen er namelijk drie van de vijf aan binnen vijf dagen. Dit zeilarrangement zit dus boordevol avontuur voor jong en oud! Terwijl de (groot) ouders genieten van een hapje en een drankje maken de kinderen nieuwe vriendjes aan boord en ontdekken ze wat de Waddenzee te bieden heeft. Onderweg komen we een paar schattige zeehonden tegen en bij gunstig weer en getij zullen we droogvallen op het Wad. Het droogvallen op het Wad is een onmisbaar onderdeel van het avontuur wanneer u gaat zeilen met uw gezin in Friesland.

Droogvallen tijdens het zeilen met uw gezin in Friesland

Tijdens het droogvallen wachten we rustig af tot het water als sneeuw voor de zon verdwijnt. U staat letterlijk even stil bij de pracht van het natuur. Wanneer we van boord stappen ontdekken we wat er zich allemaal op de bodem van de Waddenzee afspeelt. Honderden schelpjes, krabben en duizenden andere diertjes die we normaal nooit zouden zien! Een magische gebeurtenis die u en uw kinderen nooit meer zullen vergeten. Weer aan boord gestapt wachten we weer rustig tot het water gestegen is terwijl we genieten van de all-inclusive catering aan boord van het historisch zeilschip.

Neem uw gezin mee op avontuur in de meivakantie

Het zeilen in de meivakantie met uw gezin is een zeilarrangement van Zonnewind Zeilreizen waarin u geniet van volledige catering. Dat betekent dat u zich alleen hoeft te richten op het genieten van de rust en het genieten van dit zeilavontuur met uw gezin. Het is ook mogelijk om zelf een groep van minimaal 20 man samen te stellen voor dit arrangement! Indien u zelf de groep samenstelt kunt u ook uit andere data kiezen. Voor meer informatie gaat u naar reserveren groepsreizen. Heeft u vragen over het zeilen met uw gezin? Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

mogelijkheid voor een verzorgde catering

Reserveren?

Deze beide klippers liggen op u te wachten