Zeilen in de herfst

Zeilen in de herfst

is het mooiste wat er is

Last van een herfst-dip? Toe aan avontuur? Dan is zeilen in de herfst precies wat je nodig hebt! Overvolle agenda’s en last-minute deadlines, die laat je allemaal achter op het vaste land. Zodra je aan boord stapt vallen alle zorgen van je af. Het genieten kan nu eindelijk beginnen!

Paardrijden en zeilen in de herfst

Zeil je met ons mee tijdens één van onze herfstarrangementen? Dan is paardrijden op een Waddeneiland nu ook voor jou een optie! Dit kun je aangeven bij jouw reservering. Het paardrijden zit niet inbegrepen bij het arrangement, maar al het andere wel! Zo geniet je van all-inclusive catering tijdens een onvergetelijke zeilreis. Het zeilen in de herfst wordt extra bijzonder door de meest magische zonsondergangen. Het is nooit zo mooi als in de herfst.

Kom mee zeilen in de herfst

Zeil je mee tijdens de herfstvakantie? Gezellig! Aan boord van één van onze historische zeilschepen is er altijd wat te beleven. Lekker ontspannen aan dek of gezellig een drankje doen in het salon! Genieten doe je pas echt aan boord van prachtig, historisch zeilschip! Wie neem jij mee?

Voor meer informatie over onze herfstarrangementen, klik hier.
Voor meer informatie over onze schepen, klik hier.

Als groepsarrangement boeken?

Meer weten?