Geniet van de prachtige zonsondergang

Laat u verrassen!

Vaar een prachtig avontuur op de Waddenzee tegemoet.

Stap aan boord van de Passaat, de Aldebaran of de Poseidon. De zeiltocht over het Wad zit vol prachtige verrassingen. Geniet van de heerlijke buitenlucht en de prachtige natuur.

De tocht

Vrijdagavond om 21:00 uur wordt u verwelkomd aan boord van één van de indrukwekkende klippers. Het schip vaart de volgende ochtend de Waddenzee op en begint haar zeiltocht naar één van de Waddeneilanden Terschelling of Vlieland. Welk eiland, dat blijft nog even een verrassing of dit staat aangegeven bij de data van vertrek. Na een paar uur zeilen komt de haven in zicht. Daar meert het schip af en bent u vrij om het eiland te verkennen. Op zondag vaart het schip na het ontbijt de haven weer uit. Na een mooie zeiltocht van een paar uur komt u weer aan in Harlingen.

Slaapplaats

Deze tocht is op basis van een 2-persoonshut en 4-persoonshut met dekbedden en handdoekenset.

Catering

Het Zomers Zeilweekend van Zonnewind Zeilreizen is all inclusieve. U hoeft dus zelf niet voor maaltijden te zorgen. Op vrijdag krijgt u koffie en een drankje aan boord. Op zaterdag krijgt u ontbijt, lunch en een diner. Op zondag ontbijt en lunch. Thee, koffie, fris, bier en wijn zijn het hele weekend inbegrepen. Van de passagiers wordt een helpende hand aan dek en in de kombuis erg gewaardeerd!

Groepsarrangement

Wilt u zelf een groep samenstellen voor dit arrangement?
Kies een weekend , kies een schip, de enige voorwaarde is dat er minimaal 20 personen aan deelnemen.

Vertrek en aankomst

U stapt vrijdagavond om 21:00 uur aan boord van het schip in de Willemshaven in Harlingen. Zondagmiddag rond 17:00 uur meert het zeilschip weer af in Harlingen.

Data

12-14 juli
19-21 juli
16-18 augustus

Prijs 2019

Het zomers zeilweekend van Zonnewind Zeilreizen kost €245,- per persoon. Hierbij is alles behalve het parkeren inbegrepen.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €7,- per dag. Reserveren kan via parkeren@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Speciaal voor groepen!

Speciaal voor opstappers

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!