Een geweldige belevenis:

blokarten op het strand!

Combineer zeilen over het Wad met zeilen over het strand!

Maak een prachtige zeiltocht over de Waddenzee naar Terschelling. Daar staat je vervolgens nog een geweldige belevenis te wachten: blokarten op het strand!

De tocht

Op vrijdag 10 april rond 20:00 uur wordt u een gratis overnachting aangeboden aan boord van de Passaat. Zaterdagochtend na het ontbijt zet het schip koers naar Terschelling. Na een paar uur zeilen komt de haven in zicht en legt het schip aan. In de loop van de middag fietst u naar het Noordzeestrand om te gaan blokarten. ’s Avonds overnacht u aan boord van de Passaat. Op zondag 11 april, na het ontbijt, vaart het schip weer naar Harlingen. Daar meert u in de loop van de middag weer af.

Slaapplaats

U kunt kiezen tussen een overnachting in een 2- of 4-persoonshut. Beddengoed en handdoeken liggen voor u klaar.

Catering

Volledige catering zit bij het arrangement inbegrepen. Op vrijdagavond wordt u ontvangen met koffie/thee en een ander drankje later op de avond. Op zaterdag en zondag wordt u voorzien van ontbijt en lunch. Zaterdagavond verzorgt de scheepskok een diner aan boord van het schip. U wordt alle dagen voorzien van koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, bier en wijn. Van de passagiers wordt een helpende hand in de kombuis erg gewaardeerd!

Aankomst en vertrek

Op vrijdag 10 april bent u vanaf 20:00 uur welkom aan boord van de Passaat in de Willemshaven in Harlingen. Op zondag 12 april meert het schip rond 17:00 uur weer af in Harlingen.

Prijs

De prijs van dit arrangement bedraagt €216,- per persoon. Wilt u liever niet blokarten en alleen de fietstocht maken? Dan kost het arrangement €186,- per persoon. De overnachting en het ontbijt van vrijdag op zaterdag wordt u gratis aangeboden door Zonnewind Zeilreizen.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag. Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

Speciaal voor groepen:

Speciaal voor opstappers:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!