De Zwerftochten van Zonnewind

Een prachtige vakantie op de Waddenzee

Vakantie op de Waddenzee

Een vakantie op de Waddenzee en verschillende waddeneilanden bezoeken? Tijdens de Zwerftochten van Zonnewind is dat mogelijk. Kom genieten van alles wat de Waddenzee en de waddeneilanden u te bieden hebben. Tijdens deze bijzondere vakantie zeilt u met de Passaat of de Aldebaran naar verschillende eilanden zoals Terschelling en Vlieland.

De Zwerftocht

Tijdens de zwerftocht bent  u van harte welkom aan boord van één van de historische klippers van Zonnewind. Samen met de vaste bemanning zeilt u over de Waddenzee en kunt genieten van het zeilen, de zee en de verre horizon. Tijdens een zwerftocht zeilen de schepen naar minimaal drie eilanden waar u de mogelijkheid krijgt de eilanden te verkennen. Bij gunstig tij en rustig weer op het wad is het mogelijk om droog te vallen of te overnachten op het wad. Aan het einde van deze reis meert het schip weer af in de haven van Harlingen.

De schepen

Klipper Aldebaran beschikt over 2- of 4-persoonshutten. De bedden zijn voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut. Deze luxe hutten beschikken allemaal over eigen sanitair. De tweepersoonshutten hebben gedeeld sanitair. Op de Aldebaran is er ruimte voor 7 verschillenden huishoudens of een groep van maximaal 20 personen.

De Passaat beschikt over 2- of 4-persoonshutten. De bedden zijn voorzien van dekbedden en een handdoekenset ligt klaar in de hut. De Passaat beschikt over gedeeld  sanitair, drie toiletten en twee douches. Op deze klipper is ruimte voor 9 huishoudens of een groep van maximaal 20 personen.

Een reis voor iedereen

Zonnewind biedt verschillende zwerftochten aan. Komt u met uw gezin of gaat u liever alleen op reis? Voor ieder zit er wel een geschikte reis bij. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Bekijk hieronder dan snel alle zwerftochten van Zonnewind

Groepsboeking Zwerftocht

Wilt u een zwerftocht als groep boeken? Ook dat is mogelijk! Als groepsboeking van maximaal 9 huishoudens (Aldebaran en Passaat) is deze zeiltocht ook te reserveren. U hebt dan de beschikking over het gehele schip. Eten & drankjes zijn inclusief. De planning van de zeiltocht is in overleg met de bemanning. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Parkeren

Komt u voor een tocht of overnachting aan boord van een schip van de Bruine Vloot? Dan kunt u het beste uw auto parkeren aan de Westerzeedijk 7. Vanaf hier is het nog maar een klein stukje lopen naar de schepen van de Bruine Vloot. Ook hier geldt het vaste tarief van €7 per dag.

Let op: dit parkeerterrein is uitsluitend bedoeld voor gasten van de Bruine Vloot. Abonnementen zijn hier niet geldig,

Parkeerterrein (100 parkeerplekken)
Westerzeedijk 7
8862 PK Harlingen

Familie zwerftochten

Zwerftocht