Samen een midweek op pad?

Ontdek de pracht en praal van de Waddenzee op een historische klipper

Vanaf het water ziet de wereld er totaal anders uit

Zie je het al voor je? Een midweek lang je omringen met de mensen die je liefhebt of die je beter wilt leren kennen, zoals bijvoorbeeld je collega’s. Zeilen met een historische klipper is de ideale manier om een onvergetelijke tijd met elkaar te hebben. Zonder samenwerking komt er geen wind in de zeilen en dankzij het zeilen ontdek je ook precies hoe je met elkaar moet samenwerken. Zeilen is ook een hele ontspannende beleving. Je vaart namelijk de horizon tegemoet en onderweg geniet je van de betoverende flora en fauna. Je zult merken dat de wereld er heel anders uit ziet vanaf het water, dat maakt het ook een tikkeltje mysterieus!

Een midweek over de Waddenzee varen en plezier maken

Je wordt met de groep op zondagavond om 21:00 uur aan boord verwacht en op vrijdag meert het schip weer rond 15.00 uur aan. Wat je precies gaat beleven is natuurlijk niet van tevoren te voorspellen. Zeilen is elke dag weer anders en dat maakt het ook zo avontuurlijk! Het staat in elk geval vast dat het schip aanmeert op de eilanden Texel, Ameland, Terschelling of Vlieland. Je mag zelf de invulling van deze dagen op de eilanden invullen. De één maakt graag een ontspannende strandwandeling en de ander zoekt graag activiteiten met meer actie. Op elk eiland zijn fietsen te huur en de schipper kan je ook precies vertellen welke geheime plekjes je van de eilanden gezien moet hebben. Tijdens de midweek ervaar je ook hoe het is om droog te vallen met het schip, dit is zeker een spectaculaire aanrader!

Kom tot rust in de comfortabele hutten

In de avond trek je je terug in de comfortabele hutten voor twee of vier personen. Er ligt een handdoeken set klaar en er zijn ook altijd extra dekbedden aanwezig op het schip. Het schip beschikt ook over meerdere toiletten en douches, dat is wel zo makkelijk in de ochtend!

All inclusive midweek groepsarrangement zeilen

Na een dag zeilen en de eilanden verkennen heb je natuurlijk grote trek gekregen. Alle maaltijden en het drinken worden volledig door ons verzorgd. In de ochtend starten we met een uitgebreid ontbijt, gevolgd door een heerlijke lunch en culinaire hoogstandjes in de avond.

 

Aantal personen & prijzen

Het minimale aantal personen voor het midweek groepsarrangement zeilen is 20 personen en maximaal 30 personen. De prijs voor deze all inclusive zeilreis bedraagt vanaf € 495 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar zeilen mee voor de helft van het tarief.

Individuele midweek zeilreizen

Het is ook mogelijk om alleen, samen met je partner of het gezin een midweek te gaan varen. Bekijk hieronder de verschillende meezeilreizen.

Ruiterarrangement herfstvakantie voor meezeilers

Houd je van paardrijden en zeilen? Kom dan in de herfstvakantie meezeilen en genieten van strandritten te paard. We maken op twee eilanden een rit van twee uren op betrouwbare KWPN’ers of Friese paarden. Op Vlieland kun je op IJslanders rijden, dit is een ervaring die we je zeker kunnen aanraden vanwege de extra gangen. Wil je niet paardrijden dan kun je ook een prachtige fietstocht maken door de bossen en duinen. Er komen extra kosten overheen voor het huren van de paarden.

Wil je meer weten over alle arrangementen of direct een zeilreis boeken? Neem een kijkje in het overzicht van alle zeilarrangementen of ga naar de reserveringspagina.

Alle groepsarrangementen

Reserveer uw zeilreis