2-7 mei 2021

Meizwerftocht voor volwassenen

 

Stap aan boord van de Aldebaran en geniet van de vakantie zeilreis over de Waddenzee.

Van 17 t/m 21 mei  2021 vaart de Aldebaran over de Waddenzee en zeilt meerdere Waddeneilanden aan. Verken de Waddeneilanden   en ervaar de natuur. Boek een hut en beleef het!

De vakantie zeilreis

Op zondagavond bent u vanaf 21 uur welkom aan boord. De volgende ochtend vaart het schip de haven uit en zet koers richting de Waddenzee. 5 dagen lang zeilt u over de Waddenzee en geniet u van het zeilen, de zee en de verre horizon. Bij gunstig weer is droogvallen op een zandbank mogelijk. Op vrijdagmiddag meert u rond 15 uur weer af in Harlingen.

Slaapplaats

U kunt kiezen voor een 2- of 4-persoonshut.
De bedden zijn voorzien van compleet beddengoed en handdoekensets liggen klaar in de hut. Elke hut heeft eigen sanitair.

Catering

Bij de Zwerftocht is volledige catering inbegrepen. U krijgt elke dag ontbijt, lunch en diner. U heeft onbeperkt toegang tot koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, vruchtensap, bier en wijn. De kok houdt natuurlijk rekening met speciale wensen en diëten, bij boeking kunt u dit aangeven.

Aankomst en vertrek

Op zondagavond bent u vanaf 21 uur welkom aan boord van het schip in de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. De volgende ochtend vertrekt het schip. Op vrijdagmiddag om 15 uur meert het schip weer af in Harlingen.

Prijs zwerftocht Waddenzee

Prijs € 495 per persoon alles inclusief.

1 persoon in gedeelde hut ( m/v) € 495
1 persoon in 2 persoonshut € 585 ( eigen hut)
2 personen in 2 persoonshut € 990

2 personen in 4 persoonshut € 1170
3 personen in 4 persoonshut € 1395
4 personen in 4 persoonshut € 1710

Wilt u alleen in een tweepersoonshut slapen dan betaalt u een meerprijs van € 90
Wilt u een vierpersoonshut voor 2 personen, dan is de meerprijs € 90 per persoon.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren parkeerterrein Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €7,- per dag.
Een tweede parkeerterrein is P1. (1600 plaatsen, reserveren niet mogelijk)

Schip bekijken

Ook op zwerftocht?