29 april- 4 mei 2018

Meizwerftocht voor volwassenen

 

Stap aan boord van de Aldebaran en geniet van de meivakantie zeilreis over het IJsselmeer.

Van 28 april- 3 mei 2019 vaart de Aldebaran over het IJsselmeer en zeilt meerdere IJsselmeerstadjes aan. Verken de de historische binnenstadjes en ervaar het rijke verleden van de Hanzesteden. Boek een hut en beleef het!

De meivakantie zeilreis

Op zondagavond bent u vanaf 20 uur welkom aan boord. De volgende ochtend vaart het schip de haven uit en zet koers richting het IJsselmeer. 5 dagen lang zeilt u over het IJsselmeer en geniet u van het zeilen, het meer en de verre horizon. Op vrijdagmiddag meert u rond 15 uur weer af in Harlingen.

Slaapplaats

U kunt kiezen voor een 2- of 4-persoonshut. De hutten zijn voorzien van beddengoed en handdoekensets.

Catering

Bij de Mei Zwerftocht is volledige catering inbegrepen. U krijgt elke dag ontbijt, lunch en diner. U heeft onbeperkt toegang tot koffie, thee, mineraalwater, frisdrank, vruchtensap, bier en wijn. De kok houdt natuurlijk rekening met speciale wensen en diëten, bij boeking kunt u dit aangeven.

Aankomst en vertrek

Op zondagavond bent u vanaf 20 uur welkom aan boord van het schip in de Willemshaven in Harlingen. De volgende ochtend vertrekt het schip. Op vrijdagmiddag om 15 uur meert het schip weer af in Harlingen.

Prijs

De kosten voor de Mei Zwerftocht bedragen €470 per persoon alles inclusief.

Parkeren

Bij de Willemshaven in Harlingen kunt u gemakkelijk en goedkoop parkeren bij BDS, Westerzeedijk 7, 8862 PK Harlingen tegen een tarief van €6,- per dag.
Reserveren kan via info@bds-harlingen.nl of via het telefoonnummer 0623372947.

De zeelucht maakt hongerig

Ook op meizwerftocht?

Hey! I am first heading line feel free to change me

Eten & drinken

aan boord

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis