Weekend zeilen op maat voor groepen

Een weekend zeilen met uw familie, vrienden of collega's

Een geweldige zeilervaring die u zelf kunt samenstellen!

Een weekend zeilen met een historische Klipper is een prachtige ontdekkingsreis die u zal bijblijven!   

Een heel weekend zeilen met uw familie, vrienden of collega’s en zelf bepalen hoe de reis eruit gaat zien? Dit is een unieke kans voor een weekend vol vaarplezier voor groepen. Ook als u geen ervaring heeft met zeilen, dan is dit geweldig om mee te maken!

Tijdens het weekend is het hele schip voor uw groep gereserveerd en bepaalt u zelf waar de reis naartoe gaat én met welke Klipper! Wilt u varen over het IJsselmeer, een dagje fietsen op Terschelling of het droogvallen meemaken? Er zijn vele mogelijkheden en dat maakt deze zeilreis juist zo bijzonder want werkelijk geen dag is hetzelfde!

De tocht

Op vrijdagavond vanaf 20.00 verwacht de schipper en de matroos uw groep aan boord van het schip. Dan is het tijd om alle wensen door te nemen voor het weekend, waarbij de weersvoorspellingen hierin een belangrijke rol spelen. U krijgt dan de tijd om u rustig te installeren en de volgende ochtend worden de trossen los gegooid en de zeilen gehesen voor vertrek.

Onderweg geniet u van de prachtige natuur, de vele vogelsoorten en kunt u de zeehonden spotten die hun jongen aan het zogen zijn! Wilt u met uw familie zeilen dan is dit ook een hele bijzondere ervaring voor kinderen want er is altijd wat te beleven en te zien! De schipper vertelt u vele boeiende verhalen over het Wad waar u zeker veel van opsteekt.

Catering

U kunt zelf aan boord koken. De ruime kombuis is van alle gemakken voorzien om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Wilt u zelf boodschappen doen of het juist van tevoren laten bezorgen? Geef het van tevoren aan want dat is zeker mogelijk!


Aankomst & vertrek   

De schipper verwacht u vrijdagavond vanaf 20.00 uur in de Willemshaven in Harlingen. Wilt u later aankomen? Dit is geen enkel probleem! Op zondag om 17.00 uur zet u weer voet aan wal in Harlingen.

Prijs 

Er geldt geen minimaal aantal deelnemers voor deze reis. U kunt het hele weekend zeilen voor €142,50 ( hoogseizoen) per persoon bij een vol schip. Indien u de boodschappen wilt laten bezorgen dan komen deze kosten hier overheen.

Kies het schip naar uw keuze:

De Klipper Passaat

De Klipper Aldebaran

Kunt u niet wachten om aan de ontdekkingsreis te beginnen? Informeer dan naar de mogelijkheden of reserveer direct uw reis!