Het perfecte dagje uit met kinderen

beleef je bij Zonnewind Zeilreizen

Een heerlijk dagje uit met de kinderen

Wat dacht je van een onvergetelijke zeilreis over de Waddenzee?! De kinderen ervaren het zeemansleven, helpen de bemanning mee, ontdekken het Wad en bewaren de mooiste herinneringen. Moeder/vader mogen natuurlijk ook mee helpen, maar kunnen er ook voor kiezen heerlijk te ontspannen aan dek. Geniet van een heerlijke lunch en diner in het salon en drankjes aan dek. Aan boord van een historische zeilschip is er voor ieder wat wils. Je beleeft een dag waar iedereen vrolijk op terug kijkt!

Op ontdekkingsreis

Op de Waddenzee is er van alles te doen en te ontdekken. Van de bemanning leer je allerlei interessante weetjes over het schip, de natuur en de dieren die we tegenkomen. Zeehondjes en verschillende vogelsoorten, bijvoorbeeld. Maar de bemanning kan jou ook het schip leren sturen en echte zeemansknopen leggen. Aan boord van een historisch zeilschip, midden op de Waddenzee, beleef je een bijzonder dagje uit met de kinderen. Tijdens het zeilreis is koffie, thee en fris beschikbaar. In de middag worden jullie aan boord verrast door een heerlijke lunch van de kok. Afhankelijk van het gekozen arrangement genieten jullie ’s avonds van een heerlijk driegangendiner aan boord.

Het avontuur begint

Om 09:00 uur worden jullie verwelkomd aan boord van de Passaat, de Aldebaran of de Poseidon. Alle drie de schepen zijn prachtige zeilklippers. Het jongste schip is ruim 110 jaar oud! De rijke historie van de schepen is tot op heden terug te zien in verschillende details aan boord. De schippers en bemanning kunnen jullie alles vertellen over de historie van jullie schip.

Rond 14:00 uur beginnen we langzamerhand met de terugreis en rond 18:00 uur zijn we weer terug in de havenstad Harlingen. Afhankelijk van het arrangement serveren we hier het driegangendiner. Na afloop van deze geweldige dag lopen jullie een kort stukje naar de auto en gaan jullie voldaan weer richting thuis.

Onvergetelijk dagje uit met de kinderen

Het wordt een dag waar de kinderen nog jarenlang over na zullen praten! Een ware ontdekkingsreis waarbij de kinderen als echte zeilers op een historisch zeilschip hebben gevaren. Een belevenis om nooit te vergeten. Heb je aan één dag niet genoeg? Een weekendje of midweekje zeilen met de kinderen is natuurlijk ook mogelijk. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of neem gerust contact met ons op. Het zeilavontuur ligt op jullie te wachten! Waar wacht je nog op? Boek nu een dagje uit met de kinderen op een prachtig zeilschip!

Speciaal voor groepen:

Speciaal voor opstappers:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!