Vlootdag 2019 Zonnewind Zeilreizen

De feestelijke start van het zeilseizoen

En wij zijn er uiteraard bij!

De jaarlijkse, feestelijke opening van het zeilseizoen wordt gevierd op de Vlootdag. Op zaterdag 13 april 2019 is het weer zover! In de bruisende stad van Harlingen is er op de Vlootdag van alles te zien en te beleven. De hele stad wordt omgetoverd tot feestelijke ontmoetingsplek voor jong en oud.

Tijd voor een feestje op de Vlootdag

In de haven van Harlingen is het één groot feest. Van 10:00 tot 17:00 beleven bezoekers de nautische sfeer in deze havenstad onder het genot van live muziek. Er zijn ook allerlei foodstands aanwezig, er is een grote bonte markt, allerlei workshops, culturele activiteiten en leuke attracties. Kortom: een hele gezellige dag!

Open schip bij Zonnewind

Op alle schepen van Zonnewind Zeilreizen hebben wij op de Vlootdag open-schip. Dus kom gezellig langs op de historische zeilklippers de Aldebaran, de Poseidon en de Passaat en ervaar de nautische sfeer van oudsher.

De Poseidon uitgeroepen tot VIP-schip!

Onze zeilklipper de Poseidon is daarnaast uitgeroepen tot VIP-schip op de Vlootdag 2019! Nog meer reden voor een feestje! Oud Tweede Kamer lid Lutz Jacobi zal een toespraak houden vanaf de Poseidon in de haven van Harlingen waarna we een heerlijk rondje gaan zeilen!

Zien wij jou op zaterdag 13 april op één van onze schepen? Gezellig!

Als groepsarrangement boeken?

Meer weten?

3 stoere Klippers liggen op u te wachten

Hey! I am first heading line feel free to change me

Reserveer hier

uw zeilreis