Een unieke vakantie met uw gezin

Stap aan boord van één van de indrukwekkende klippers.

Een unieke vakantie voor het gezin of individueel

Wilt u in de zomer van 2020 op een vakantie met uw gezin of individueel en bent u nog opzoek naar een unieke vakantiebestemming binnen Nederland? Bij Zonnewind is het mogelijk om een historische klipper te huren. In de zomer van 2020 worden onze historische klippers omgetoverd tot een ruime privé accommodatie voor gezinnen, alleengaanden en kleine groepen. Ontdek de wadden en stap deze zomer aan boord voor een unieke vakantie met uw hele gezin!

De mogelijkheden in de zomer 2020

De Aldebaran is in de zomermaanden van 2020 beschikbaar als privé accommodatie voor uw gezin. Dit betekent dat u in alle rust kunt genieten van wat de wadden te bieden hebben zonder dat u de accommodatie moet delen

Vanaf 1 juni van 2020 is het mogelijk om de Poseidon te huren als privé accommodatie in Harlingen. Wilt een gehele week genieten van  Harlingen en Friesland? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Wilt u graag zeilen? Ook dat is mogelijk.
De Passaat biedt de Familiezwerftocht aan
De Poseidon biedt zwerftochten voor volwassenen aan.
De Aldebaran is te huur als schip voor 1 of 2 gezinnen, het schip beschikt over genoeg ruimte om samen met de bemanning naar verschillende eilanden te zeilen. Wilt u weten dat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan snel het arrangement voor de Aldebaran.

 

poseidon vaart haven vlieland binnen

Herfstreizen 2020

vanaf 24 augustus varen we met kleine groepjes zowel weekends als midweken.
Er zijn een aantal aantrekkelijke zeiltochten over de Waddenzee maar ook over het IJsselmeer.
Zoek zelf het schip naar keuze en boek een reis van 5 dagen of een heel weekend.
Afvaarthaven is Harlingen.

1. Grootouder kind weekend op de Aldebaran, boek een hut.
2. Zeilweekend over de Waddenzee voor meezeilers
3. Midweek zeilen als meezeiler
4. Schip huren met een klein gezelschap, weekend of midweek.

Een vakantie boeken bij zonnewind?

Het is op dit moment mogelijk om een vakantie te boeken bij Zonnewind.
Alles onder voorbehoud, indien de maatregelen t.a.v. het coronavirus wijzigen, en de reis kan niet doorgaan, dan wordt de reis kosteloos geannuleerd.
Voor Zonnewind staat de gezondheid en de veiligheid van onze gasten centraal. Wij hanteren de maatregelen van het RIVM en de protocollen van de BBZ nauwkeurig en er zijn aanpassingen gedaan waardoor het alsnog mogelijk is om met uw gezin of individueel een klipper te huren.