Een unieke vakantie met uw gezin

Stap aan boord van één van de indrukwekkende klippers.

Een unieke vakantie voor het gezin of individueel

Wilt u in de zomer van 2020 op een vakantie met uw gezin of individueel en bent u nog opzoek naar een unieke vakantiebestemming binnen Nederland? Bij Zonnewind is het mogelijk om een historische klipper te huren. In de zomer van 2020 worden onze historische klippers omgetoverd tot een ruime privé accommodatie voor gezinnen en kleine groepen. Ontdek de wadden en stap deze zomer aan boord voor een unieke vakantie met uw hele gezin!

De mogelijkheden in de zomer 2020

De Aldebaran is in de zomermaanden van 2020 beschikbaar als privé accommodatie voor uw gezin. Dit betekent dat u in alle rust kunt genieten van wat de wadden te bieden hebben zonder dat u de accommodatie moet delen

Vanaf 1 juni van 2020 is het mogelijk om de Poseidon te huren als privé accommodatie in Harlingen. Wilt een gehele week genieten van  Harlingen en Friesland? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Wilt u graag zeilen met uw gezin? Ook dat is mogelijk.
De Passaat biedt de Familiezwerftocht aan
De Aldebaran is te huur als schip voor 1 of 2 gezinnen, het schip beschikt over genoeg ruimte om samen met de bemanning naar verschillende eilanden te zeilen. Wilt u weten dat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan snel het arrangement voor de Aldebaran.

 

poseidon vaart haven vlieland binnen

Een vakantie boeken bij zonnewind?

Het is op dit moment mogelijk om onder voorbehoudt een vakantie te boeken bij Zonnewind. Voor Zonnewind staat de gezondheid en de veiligheid van onze gasten centraal. Wij hanteren de maatregelen van het RIVM en de protocollen van de BBZ nauwkeurig en er zijn aanpassingen gedaan waardoor het alsnog mogelijk is om met uw gezin of individueel een klipper te huren.