Zeil mee tijdens de Tall Ships Races 2018 Harlingen

Een zeiltocht om nooit te vergeten

Zeil mee tijdens het grootste maritieme zeilevenement

Van 3 t/m 6 augustus 2018 is het weer tijd voor de Tall ships races in Harlingen. Een groots maritiem zeilspektakel vol indrukwekkende tall ships! Het is de grootste oceaanrace die bestaat uit twee of drie etappes en daarbij worden verschillende Europese havens bezocht, met dit jaar als finish Harlingen. De tall ships races bestaan al sinds 1956 en trekken jaarlijks tienduizenden bezoekers.

Doelstelling van de Tall Ships races

Het doel van het evenement is om nieuwe trainees (jongeren tussen de 15 en 25 jaar) te laten kennismaken met het zeilen op traditionele schepen. De trainees stappen aan boord van een tall ship in Noorwegen, waarna ze vervolgens meezeilen naar verschillende landen. Het is een unieke ervaring voor jongeren die uit hun ‘comfort zone’ willen stappen en levenservaring willen opdoen. De natuur is meedogenloos en een goede samenwerking is hierbij cruciaal tijdens de race. Dit maakt het traineeship een uitstekende ervaring voor jongeren.

Zonnewind tijdens de Tall Ships Races 2018

Tijdens dit grote evenement zijn de historische klippers van Zonnewind volop aanwezig. In de Vluchthaven aan de Willemshaven vind je de Aldebaran, de Passaat en de Poseidon. De schepen liggen bij de nautische markt, nabij het strand van Harlingen. De Passaat fungeert van 3 t/m 6 augustus als hotel en daar kunt u overnachten met ontbijt. Op deze pagina leest u hier meer over.

Ontbijt & overnachting op de Passaat

Van 3 t/m 6 augustus 2018 kunt u op de Passaat overnachten in de haven van Harlingen. U kunt overnachten in een twee of vier persoons hut inclusief een uitgebreid ontbijt. Overnachten aan boord van een historische klipper is een goed alternatief voor een hotel en bovendien erg sfeervol.

Tarieven hotel en overnachting:

  • 2 persoons hut: €99,- per overnachting inclusief ontbijt
  • 4 persoons hut €165,- per overnachting inclusief ontbijt

Boek uw arrangement eenvoudig en snel

Wilt u blijven overnachten aan boord van de Passaat? Via het reserveringsoverzicht kunt u de gewenste datum selecteren en eenvoudig en snel uw boeking plaatsen. Wacht niet te lang met boeken, want dit wilt u niet missen!

Zeilarrangementen

Overnachting & ontbijt

Hey! I am first heading line feel free to change me

Direct boeken

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren