Dagje weg binnen het budget?

Lees meer over onze voordeel uitjes

Voordeel uitjes voor jong & oud

Even ontsnappen van de alledaagse drukte? Een weekendje zeilen doet wonderen! Aan boord kom je pas echt tot rust. Lekker relaxen met een goed boek aan dek, of gezellig bijkletsen met een oude vriend, terwijl je geniet van een drankje in het salon. Na een weekendje zeilen ben je weer helemaal opgefrist om de dagelijkse drukte te kunnen trotseren. Het is natuurlijk ook belangrijk dat de zeilreis binnen het budget past! Bij Zonnewind Zeilreizen hebben we een ruim aanbod voordeel uitjes, zodat iedereen kan genieten van onvergetelijke zeilavonturen op de Waddenzee of op het IJsselmeer!

Kies zelf jouw voordeel uitje

Uit ons ruim assortiment zeilarrangementen kun je nu helemaal zelf kiezen welke voordeel uitje je pakt. Wil je bijvoorbeeld met een groep vrienden een weekendje zeilen op een historische zeilschip? Of misschien een weekje op de Waddenzee rondzwerven met het gezin? Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben het perfecte zeilarrangement voor je samengesteld. Een kleine greep uit onze all-inclusive voordeel uitjes:

Een voordeel uitje die je nooit meer vergeet

Na jouw zeilreis kun je weer de hele wereld aan. Zelfs al na één weekendje zeilen merk je duidelijke verschillen. Je voelt je opgelucht, rustig en voldaan. Een gevoel dat nog maanden lang aanhoudt! Tijdens een zeilreis maak je onvergetelijke herinneringen die je hele leven bij je blijven. Hoeveel van je vrienden of familie kunnen nu zeggen dat ze op de bodem van de zee hebben gestaan tijdens het droogvallen op de Waddenzee? Of de historische vissersdorpjes aan het IJsselmeer hebben ontdekt vanaf een historisch zeilschip? Een avontuur die je nooit meer vergeet.

2020 staat voor de deur

Nu het einde van het zeilseizoen 2019 voorbij is, lopen de reserveringen al binnen voor zeilavonturen in 2020. Personen die verzekerd willen zijn van een prachtig hutje aan boord tijdens de zeilreis van hun dromen! Ben je er nog niet helemaal uit welk zeilarrangement jou het leukste lijkt? Geef ons dan een seintje je op de hoogte te houden van beschikbare plaatsen. Dit kan makkelijk door ons een mailtje te sturen met daarin je naam en de verschillende zeilarrangementen waarin je geïnteresseerd bent. Wij houden je dan op de hoogte als er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Met de familie een heel schip alleen

Bij Zonnewind Zeilreizen is het ook mogelijk een geheel schip voor jullie alleen te reserveren. De schipper neemt jullie dan mee op het door jullie samengestelde route tijdens een zeilreis geheel op maat! Klik hier voor meer informatie over het reserveren van een compleet schip!

Zeilarrangementen

Speciaal voor groepsreizen:

Hey! I am first heading line feel free to change me

Meer informatie!

Hey! I am first heading line feel free to change me

Nu reserveren!